Υποψήφιοι

Καστρινάκη, Ειρήνη (Ρένα)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χαριλάου, στη περιοχή ‘Νέα Ελβετία’.

Αποφοίτησα από το 3ο  λύκειο Χαριλάου και έπειτα παρακολούθησα μαθήματα βοηθού λογιστή σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Ταυτόχρονα δεν άφησα τη μεγάλη μου αγάπη για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το μπάσκετ, όπου στα πρώτα μου βήματα με αγκάλιασε η ομάδα του ΑΡΗ και λίγα χρόνια αργότερα πήρα μεταγραφή στον Μέγα Αλέξανδρο.

Έως το 2009 εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως βοηθός λογιστή  αλλά και στο τμήμα δημοσίων σχέσεων,  μέχρι που αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικής ένδυσης. 

Είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά-γυμνασίου και λυκείου αντίστοιχα.

Η αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου, την Κρήτη, με οδήγησε στην ενεργό συμμετοχή μου σε Κρητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις με σκοπό την ανάδειξη των ηθών και εθίμων του τόπου μας. 

Η αγάπη μου για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα με ώθησε στο να τεθώ υποψήφια σύμβουλος στο 5ο  διαμέρισμα του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Θα αγωνιστώ για μια πόλη πράσινη, καθαρή και προπάντων μια πόλη- πόλο έλξης του τουρισμού από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, μιας και η ιστορική της ανάδειξη είναι προτεραιότητα μας!

Θέλω να εργαστώ και να βοηθήσω να γίνουν λειτουργικές, πράσινες, καθαρές και φιλικές σε όλους οι γειτονιές της πέμπτης δημοτικής κοινότητας…

 

SHARE THIS: