Υποψήφιοι

Μανδραλή, Θωμαΐς

Ονομάζομαι Θώμη Μανδραλή , είμαι χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος  και εργάζομαι ως επιμελήτρια Α΄στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης όπου πήρα το πτυχίο μου το 2003. Ειδικεύτηκα στην Ωτορινολαρυγγολογία στο Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αθήνας και έλαβα τον τίτλο ειδικότητας το 2010. Διετέλεσα λέκτορας επί θητεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκα στο αντικείμενο της Ακοολογίας – Νευρωτολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο .Από το 2011 ζω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ασχολούμαι ιδιαίτερα με την πρόληψη και τη διάγνωση της νεογνικής και παιδικής βαρηκοΐας.

Είμαι υπέρμαχος του Εθνικού Συστήματος Υγείας και αγωνίζομαι για την προάσπιση και τη βελτίωσή του. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι πολιτικά και είμαι εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Κατοικώ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είμαι λάτρης της ομορφιάς και της μοναδικότητας της πόλης μας. Ζω όμως από πρώτο χέρι και τα προβλήματά της. Θα ήθελα να δουλέψω και να συμβάλλω στην επίλυση όσων μπορέσω. Οραματίζομαι μια Θεσσαλονίκη που να αναδεικνύει τον καλύτερό της εαυτό.

Στηρίζω το Σπύρο Πέγκα για να κάνουμε πράξη όλοι μαζί τη Θεσσαλονίκη που αξίζουμε.

SHARE THIS: