Υποψήφιοι

Μαστοράκης, Εμμανουήλ (Μάνος)

Είμαι ο Μάνος Μαστοράκης, 35 ετών, ζω και εργάζομαι στη πόλη της Θεσσαλονίκης από επιλογή. Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών. Στην συνέχεια έκανα δύο μεταπτυχιακά, το πρώτο δια-τμηματικό στα Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών στο Α.Π.Θ. και το δεύτερο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Κολλέγιο Ανατόλια Θεσσαλονίκης (Α.C.T.). Εργάζομαι στην ασφαλιστική εταιρεία Chubb στο τομέα της πληροφορικής . Το τελευταίο χρόνο επέκτεινα τη επιχειρηματική μου δραστηριότητα στο χώρο της εστίασης με τη δημιουργία bar-restaurant & cocktails στη κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Υπήρξα για πολλά χρόνια εθελοντής σε διάφορες δράσεις και events της πόλης όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (TIFF) και το Tedx Θεσσαλονίκη.

Μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητες όλα αυτά τα χρόνια ήρθα αντιμέτωπος με τις αδυναμίες και προβλήματα της πόλης της Θεσσαλονίκης. Αδυναμίες σχετικά με την κάθε είδους μετακίνηση (πεζοί, οδηγοί, ποδηλάτες, προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ), με την καθαριότητα , την έλλειψη πρασίνου για τους πολίτες και τα κατοικίδια τους, την γραφειοκρατική διεκπεραίωση και γενικά το τρόπο διοίκησης. Μια Θεσσαλονίκη που επιλέγει να αδικεί τον εαυτό της και τις δυνατότητες της!

Δεν μου ταιριάζει η γκρίνια γενικά σαν άνθρωπο γι’ αυτό και αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια αλλαγής του μέλλοντος αυτού του τόπου. Στην απόφαση μου αυτή συμπορεύομαι με τον Σπύρο Πέγκα και την κίνηση « Θεσσαλονίκη για όλους», καθώς ασπάζομαι το όραμα του για την πόλη της Θεσσαλονίκης, όραμα που ενισχύουν και τα πεπραγμένα του όντας για αρκετά χρόνια ενεργό μέλος στη αυτοδιοίκηση. 

Για μια Θεσσαλονίκη για όλους, για μια Θεσσαλονίκη όπως της αρμόζει!

SHARE THIS: