Υποψήφιοι

Πολυχρονιάδου, Αναστασία (Νατάσα)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, φοίτησα στο 15ο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης  και στη συνέχεια σπούδασα  Διοίκηση Επιχειρήσεων,  Δημόσιες σχέσεις, Γραμματεία Διεύθυνσης και  Τεχνικές Ανάπτυξης Γυναικών Manager.

Είμαι μητέρα 2 παιδιών 25 και 22 ετών αντίστοιχα.

Διατήρησα για πολλά χρόνια ασφαλιστικό γραφείο και παράλληλα θήτευσα για 6 συναπτά έτη ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, καθώς και ως Γενική Γραμματέας της Ενωσης Γονέων του Δήμου.

Διετέλεσα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΠΑΩ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ), με κύριες αρμοδιότητες την πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου.

Υπήρξα  μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΥΑΩ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης), Υπεύθυνη στον τομέα Πρασίνου και Περιβάλλοντος καθώς και Οργανωτική Υπεύθυνη Συντονισμού των Προγραμμάτων δια Βίου Μάθησης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου ‘’Ακαδημία Πολιτών Ωραιοκάστρου’’. 

Υπήρξα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου ΔΑΣΩ και ιδρυτικό στέλεχος της ομάδας «Εθελοντές Ωραιοκάστρου» με αντικείμενο την παροχή τόσο υλικής όσο και ψυχολογικής στήριξης σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Εργάστηκα ως Υπεύθυνη Οργάνωσης και Δημοσίων Σχέσεων για 3 έτη στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, Υγείας και αντιπροέδρου του  Δημοκρατικού Κόμματος της Κύπρου Δρ. Χρίστου Πατσαλίδη.

Σήμερα διατηρώ την οικογενειακή μου επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την ένδυση, δημιουργώντας  ενα ευρέως γνωστό εμπορικό σήμα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό όπου επίσης δραστηριοποιούμαι . 

Αγαπώ την πόλη που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι και στόχος μου είναι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για μία καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες αυτής της υπέροχης πόλης!

       

SHARE THIS: