Υποψήφιοι

Σιάπκαρης, Χρίστος

Απόστρατος Π.Α.

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1961. Είμαι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων τέκνων. Εντάχθηκα στην Πολεμική Αεροπορία το 1981 κατόπιν εξετάσεων.

Υπηρέτησα σε μάχιμες μονάδες ως Επιθεωρητής Μηχανοσυνθέτης αεροσκαφών, καθώς και σε Επιτελικές θέσεις. Φοίτησα στη Σχολή Πολέμου Αεροπορίας, (Σχολείο Αξιωματικού Ασφαλείας Πτήσεων και Εδάφους), και παρακολούθησα την εκπαίδευση στη Σχολή Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης, (ΠΣΕΑ), που υπάγεται οργανικά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τιμήθηκα στη θητεία μου με εύφημες μνείες και ηθικές αμοιβές. 

Αποστρατεύτηκα το 2010 με το βαθμό του Σμηναγού. Έκτοτε δραστηριοποιούμαι και συμμετέχω ενεργά σε ό,τι αφορά κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι η παιδεία, η υγεία, η κοινωνική αλληλεγγύη. Ακόμα, είμαι μέλος βυζαντινής χορωδίας που εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσα Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και μέλος Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Γονέων του Ε’ Διαμερίσματος. Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 29ου Δ.Σ. που ήμουν Πρόεδρος, διακρίθηκε με Πανελλήνιο Βραβείο για την προώθηση της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας το 2012.

Αποφάσισα να κατέβω στις Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Θεσσαλονίκης γιατί θέλω μια Θεσσαλονίκη δυνατή, αντάξια της ιστορίας της που να διεκδικεί και να κερδίζει. Θέλω ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά και τους πολίτες της.

SHARE THIS: