Υποψήφιοι

Τριανταφυλλίδου, Αγγελική

Υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ 2015, 2023,
πρώην Διαμερισματική Σύμβουλος Γ΄ Διαμερίσματος
Οικονομολόγος, υπάλληλος διοικητικών υπηρεσιών του Α.Π.Θ.

Η Αγγελική Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στην Άνω Πόλη, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος  στην «Πολιτική Θεωρία» του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Κοσμητεία της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και είναι συνεργάτης του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ. Έχει διδάξει οικονομικά σε Ιδιωτικά ΤΕΕ, ΙΕΚ και δημόσια ΙΕΚ. Μιλάει Αγγλικά, και λίγα Γαλλικά. Στο ΑΠΘ έχει εργαστεί και σε ερευνητικά προγράμματα της Επιτροπής Ερευνών. Εδώ και δύο χρόνια είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Α.Π.Θ. με Εργολαβική Σύμβαση.

Στις επαγγελματικές της δεξιότητες διακρίνεται για την επικοινωνία, συνεργασία, και τη διαχείριση συγκρούσεων και κρίσεων, αλλά και το συλλογικό πνεύμα. 

Στις Εθνικές εκλογές 2015, 2023 ήταν υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, διαμερισματική σύμβουλος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέλος του ΔΣ ΚΑΠΗ της Γ΄ Κοινότητας και του ενιαίου νομικού προσώπου του Δήμου Θεσσαλονίκης,  μέλος του ΔΣ ΚΕ.Φ.Ο. Δήμου Θεσσαλονίκης, μέλος του Δ.Σ. του  Ιδρύματος  ΑΣΥΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Παρακολούθησε σεμινάρια για την Οικονομική και Πολιτική Ένωση της Ευρώπης, την «Διαδικασία Ίδρυσης Εταιρειών-Ατομικής», Ο.Ε., Ε.Ε., σεμινάρια «Χρηματιστηριακής Κατάρτισης» στο πλαίσιο συνεργασίας με τον όμιλο ΑΣΠΙΣ. Αλλά και την «Θετική επικοινωνία στην ακαδημαϊκή καθημερινότητα».

Η Αγγελική Τριανταφυλλίδου πιστεύει ότι η ενεργός συμμετοχή του πολίτη στα κοινά της πόλης μας συνιστά εκ των ων ουκ άνευ ουσιαστική συμβολή στα δημόσια πράγματα, την καθημερινότητα του πολίτη και την ενδυνάμωση της δημοκρατίας.

SHARE THIS: