Υποψήφιοι

Τσαλκατίδης, Αλέξανδρος

Γεννήθηκα στις 08/07/1956 στην Θεσσαλονίκη.

Έγγαμος με την Αγραφιώτη Αλεξάνδρα , πατέρας δύο παιδιών: της Ελένης και του Γιώργου.

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός 

Διατηρώ Τεχνικό Γραφείο Τοπογραφικών   Μελετών-Κατασκευών  από το 1981 μέχρι και σήμερα.

Μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη  όπου ολοκλήρωσα  και τις σπουδές μου.

Κατοικώ στην Θεσσαλονίκη  και είμαι δημότης αυτής της πόλης. Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές γιατί από τα εφηβικά μου χρόνια ήμουν στα 15μελή συμβούλια και αυτό με έκανε να αγαπήσω τους ανθρώπους και να προσφέρω γι’ αυτούς.

Η απόφαση μου να συνεχίσω την ενασχόληση μου με τα δημοτικά είναι καρπός ώριμης σκέψης και προβληματισμού, στηρίζεται στη γνώση των προβλημάτων του Δήμου μας, γνώση που απέκτησα μέσα από την θητεία μου στην τοπική κοινωνία.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μου,  αποτέλεσε το μοναδικό κίνητρο για να πω το ΝΑΙ πρώτα στον Σάκη Τζακόπουλο και τώρα και στην «Θεσσαλονίκη για Όλους» και τον Σπύρο Πέγκα, μετά την σύμπραξη μας. 

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ζητώ τη στήριξή σας για να αντιμετωπίσουμε μαζί μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, για ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο μέλλον.

ΜΑΖΙ πρωταγωνιστούμε στις εξελίξεις, διεκδικούμε και δημιουργούμε έναν Δήμο συμμετοχικό, αλληλέγγυο, σύγχρονο και ανοιχτό στις ανάγκες της νέας γενιάς και της τοπικής κοινωνίας

SHARE THIS: