Υποψήφιοι

Βέργης, Ιωάννης

Με λένη Γιάννη Βέργη, ο πατέρας μου Μηνάς είχε σπίτι εδώ στο κέντρο, στη Παύλου Μελά απέναντι από τον Λευκό Πύργο. Σχολείο πήγα εδώ, πρώτα στα Μακεδονικά εκπαιδευτήρια και έπειτα στο Ανατόλια.και στη συνέχεια σπούδασα επίσης εδώ στην Ανωτάτη Βιομηχανική σχολή Θεσσαλονίκης. Εδώ δούλεψα, για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομικός διευθυντής στην εταιρεία “North Hellas”. Συνταξιούχος πλέον πάλι εδώ μένω, στο κέντρο, στο ίδιο σπίτι. Είμαι παντρεμένος με την Αρετή Παπαγρηγορίου και έχω δύο γιούς.

Κατεβαίνω λοιπόν σε αυτή τη προσπάθεια ως υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος της Α’ δημοτικής κοινότητας. Όπως λέω και πολλές φορές και παραπάνω, εδώ μεγάλωσα, δούλεψα και έφτιαξα την οικογένεια μου. Τα τελευταία χρόνια βλέπω τη γειτονιά μου να υποβαθμίζεται και με πονάει. Ναι περάσαμε πανδημίες και μνημόνια αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί η Θεσσαλονίκη δεν σχεδιάζει για το μέλλον.

Η κατάσταση της πόλη ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια, έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μου δίνεται έτσι η ευκαιρία χάρη Σάκη Τζακόπουλο και στον Σπύρο Πέγκα να αγωνιστώ για τη γειτονιά μου, για το σπίτι μου.

Πάμε δυνατά για την Θεσσαλονίκη.

SHARE THIS: