Υποψήφιοι

Βουντιώνη, Θεοδώρα

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκα και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Κοζάνη.
Κατόπιν ήρθαμε οικογενειακώς στην Θεσσαλονίκη. Τελείωσα το 8ο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης. Φοίτησα στο North college στο τμήμα Αγγλομαθών γραμματέων και Λογιστικά.

Ανέλαβα την οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα του Κοσμήματος. Η επιχείρηση μου εδρεύει Τσιμισκή 99.

Είμαι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κοζανιτών “Άγιος Νικόλαος” Θεσσαλονίκης έχοντας πολυετή ενασχόληση.

Έπειτα από ώριμη σκέψη με συνδημότες και φίλους αποφάσισα να συμπορευθώ και διαθέτω εαυτόν σε έναν υπερκομματικό συνδυασμό, όπου το “εγώ” γίνεται “εμείς” καθώς επιθυμώ να θέσω τις βάσεις από την πλευρά μου για ένα ευοίωνο μέλλον του δήμου Θεσσαλονίκης, τιμώντας έτσι την πρόταση του Σάκη Τζακόπουλου με τον συνδυασμό “ Θεσσαλονίκη για όλους ”, του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Πέγκα.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει υποδειγματικός, για κάθε πολίτη που αυτή τη στιγμή νιώθει κοινωνικά απομονωμένος – οποιασδήποτε ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και οικονομικής κατάστασης.
Και θα γίνει όταν κατανοήσουμε πως η δύναμή μας είναι αυτή του διπλανού μας, του συνεργάτη, του φίλου, του συμπολίτη μας που χαιρετάμε στην πλατεία, στο πάρκο, στο σχολείο, στην αγορά.

Η αγάπη μου για τα κοινά και το όραμα μου για έναν τόπο που εξελίσσεται συνέχεια και διαμορφώνει το μέλλον του, με ώθησε να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου.

Σαν επιχειρηματίας του κέντρου θα ήθελα να αγωνιστώ με πείσμα για μια καθαρή και πιο βιώσιμη πόλη

Στις 8 Οκτωβρίου ζήτω την στήριξή σας για να αλλάξουμε τον δήμο μας.

SHARE THIS: