Σπύρος Πέγκας: Η διοίκηση του δήμου ήξερε για τα προβλήματα του ΚΔΑΠμεΑ και σφύριζε αδιάφορα

Διακοσμητικές γραμμές

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με ανακοίνωσή της, αποφάσισε τη διακοπή της λειτουργίας του ΚΔΑΠμεΑ του δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Κωλλέτη, καθώς το κτήριο στο οποίο στεγάζεται, κρίνεται ακατάλληλο.

Πλέον, είναι γνωστό ότι από την ατζέντα της νυν διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης απουσιάζει η κοινωνική πολιτική. Εδώ και καιρό, η διοίκηση του δήμου γνώριζε ότι υπάρχουν προβλήματα στο κτήριο όπου στεγάζεται το ΚΔΑΠμεΑ, αλλά επέλεξε να σφυρίζει αδιάφορα.

Κύριε δήμαρχε, έστω και αργοπορημένα, στρέψτε το βλέμμα σας προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της πόλης μας και δώστε επιτέλους λύση σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα. Έχετε αναρωτηθεί πώς θα είναι οι καλοκαιρινές ημέρες των παιδιών με αναπηρία και των οικογενειών τους, μετά το κλείσιμο του ΚΔΑΠμεΑ του δήμου Θεσσαλονίκης;

Για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σπύρο Πέγκα, αποτελεί όραμα και προγραμματική δέσμευση η δημιουργία ενός πρότυπου χώρου – σχολείου ειδικής αγωγής και ενός ΚΔΑΠμεΑ που μπορεί να δημιουργηθεί στο χαρακτηρισμένο ως σχολικό χώρο του Ντεπώ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Spread the love!