Σπύρος Πέγκας: Η διοίκηση Ζέρβα έχει εντρυφήσει στα επικοινωνιακά τρικ και αγνοεί παντελώς την ουσία του εμπορίου και της τοπικής επιχειρηματικότητας

Διακοσμητικές γραμμές

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», Σπύρος Πέγκας έκανε την εξής δήλωση:

Για άλλη μια φορά, ο κ. Ζέρβας δίνει σε όλους μας να καταλάβουμε ότι αυτά που υπόσχεται δεν τα τηρεί. Και δεν τα τηρεί, επειδή παράλληλα δεν τα κατανοεί. Δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει και τι χρειάζεται η επιχειρηματικότητα. Το project του δήμου Θεσσαλονίκης “Open Mall Gallerious” είναι ανύπαρκτο και οι καταστηματάρχες δικαιολογημένα έχουν αγανακτήσει. Η εικόνα της περιοχής, μόνο με Open Mall ευρωπαϊκών προδιαγραφών δε μοιάζει. Κυριαρχεί η κοροϊδία απέναντι στον εμπορικό κόσμο της πόλης που έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα. Εκτός της Δημητρίου Γούναρη φυσικά, οι καθυστερήσεις των εργασιών για την ανάπλαση στο Κάπανι συμπληρώνουν το παζλ των επικοινωνιακών τρικ και ταλαιπωρούν τους ανθρώπους της τοπικής μας αγοράς. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να τελειώσει η ανάπλαση πριν βάλουν λουκέτα τα καταστήματα. Η τοπική επιχειρηματικότητα χρειάζεται μια διοίκηση που θα κατανοεί τη λειτουργία της αγοράς και θα εργάζεται υποστηρικτικά υπέρ της, με έργα υποδομών και άυλες δυναμικές ενέργειες εξωστρέφειας.

Η στάση της απερχόμενη διοίκησης είναι συγκεκριμένη. Ξέρουμε πώς λειτουργούν, το εμπεδώσαμε εδώ και τέσσερα χρόνια. Ως εδώ! Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και η Θεσσαλονίκη να γίνει η πόλη στην οποία αξίζει να ζούμε!“.

 

Με την παράκληση να δημοσιευθεί

 

«Θεσσαλονίκη Για Όλους»
Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Πέγκα διεκδικεί την υποστήριξη των δημοτών της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023. Συγκροτήθηκε μέσα από την ανάγκη για δημιουργία μιας συμπεριληπτικής, αξιοβίωτης, σύγχρονης και φιλόξενης πόλης, που θα αποτελεί κόμβο καινοτομίας και αειφορίας. Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 126, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι προσβάσιμο για τα άτομα με κινητική αναπηρία και στην είσοδο υπάρχει ειδική πινακίδα με γραφή braille για τα άτομα με οπτική αναπηρία, έτσι ώστε να έχουν ισότιμη πρόσβαση όλες και όλοι.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τ: 2310277081 Ε: thessalonikigiaolous@gmail.com

Spread the love!