Σπύρος Πέγκας: Για το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη, ο υπεύθυνος πράγματι έχει ονοματεπώνυμο – Λέγεται Κωνσταντίνος Ζέρβας

Διακοσμητικές γραμμές

Τη δήλωση που έκανε νωρίτερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Βενιζέλου, σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», Σπύρος Πέγκας.

Όπως αναφέρει, «για το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη, ο υπεύθυνος πράγματι έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Κωνσταντίνος Ζέρβας».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της δήλωσής του, ο Σπύρος Πέγκας κατηγορεί τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ότι επί τέσσερα χρόνια δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο για το κυκλοφοριακό. «Ο ανεκδιήγητος κ. Ζέρβας που δεν έκανε κάτι, οτιδήποτε, για να βελτιώσει το κυκλοφοριακό, έρχεται σήμερα να «μαλώσει» τους πολίτες, αυτούς δηλαδή που υφίστανται τις συνέπειες των μηδενικών παρεμβάσεών του για την ταλαιπωρία που υφίστανται στον άξονα της οδού Βενιζέλου».

Αναλυτικά, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας αναφέρει: «Ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης που επί τέσσερα χρόνια δεν έχει ούτε ένα έργο στην πόλη να επιδείξει, ο ανεκδιήγητος κ. Ζέρβας που δεν έκανε κάτι, οτιδήποτε, για να βελτιώσει το κυκλοφοριακό, έρχεται σήμερα να «μαλώσει» τους πολίτες, αυτούς δηλαδή που υφίστανται τις συνέπειες των μηδενικών παρεμβάσεών του για την ταλαιπωρία που υφίστανται στον άξονα της οδού Βενιζέλου.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη γιατί το μόνο που έκανε ήταν να ακυρώνει παρεμβάσεις που βελτίωναν την κατάσταση στους δρόμους της πόλης, αντί έστω να δείξει τη στοιχειώδη κατανόηση για την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι πολίτες εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων πέριξ του σταθμού του μετρό στη Βενιζέλου, προχωρά σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση.

Κατηγορεί τους πολίτες ότι είναι αμετανόητοι, όταν ο ίδιος παραμένει κολλημένος στις εμμονές του. Επικαλείται όσα έγιναν προ δεκαετίας για να δικαιολογηθεί στους δημότες της Θεσσαλονίκης για τη σημερινή τους ταλαιπωρία, προσπαθώντας να κρύψει τη δική του ανεπάρκεια. Τα προβλήματα όμως δεν λύνονται με υποθετικά σενάρια, δεν λύνονται διχάζοντας και κατηγορώντας τους πολίτες.

Για το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη, ο υπεύθυνος πράγματι έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Κωνσταντίνος Ζέρβας. Είναι αυτός που δεν εφάρμοσε το δημοσιευμένο σε ΦΕΚ ωράριο φορτοεκφορτώσεων, είναι αυτός που ξήλωσε τα κολωνάκια, είναι αυτός που έκανε ό,τι μπορούσε για να έρθουν περισσότερα αυτοκίνητα στο κέντρο, είναι αυτός που κάθε έξι μήνες εδώ και τέσσερα χρόνια επιβιβάζεται σε βαγόνι του μετρό, φωτογραφίζεται και μας υπόσχεται ότι σε έξι μήνες και εμείς θα έχουμε μετρό. Η θητεία του ολοκληρώνεται, ο δήμαρχος απέρχεται και το μετρό ακόμα το περιμένουμε!

Στις 8 Οκτωβρίου βάζουμε τέλος στην ανεπάρκεια και την ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής. Ψηφίζουμε “Θεσσαλονίκη Για Όλους”».

 

Με την παράκληση να δημοσιευθεί 

 

«Θεσσαλονίκη Για Όλους»
Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Πέγκα διεκδικεί την υποστήριξη των δημοτών της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023. Συγκροτήθηκε μέσα από την ανάγκη για δημιουργία μιας συμπεριληπτικής, αξιοβίωτης, σύγχρονης και φιλόξενης πόλης, που θα αποτελεί κόμβο καινοτομίας και αειφορίας. Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 126, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι προσβάσιμο για τα άτομα με κινητική αναπηρία και στην είσοδο υπάρχει ειδική πινακίδα με γραφή braille για τα άτομα με οπτική αναπηρία, έτσι ώστε να έχουν ισότιμη πρόσβαση όλες και όλοι.

Περισσότερες πληροφορίες:
  Τ: 2310277081 Ε: thessalonikigiaolous@gmail.com

Spread the love!