Σπύρος Πέγκας: Στο παραπέντε της θητείας του ο δήμαρχος προσπαθεί να κρύψει την πλήρη αποτυχία του να κρατήσει την πόλη καθαρή

Διακοσμητικές γραμμές

Η δημοτική κίνηση “Θεσσαλονίκη Για Όλους” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Σπύρο Πέγκα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

 

Συγκεκριμένα:

 

“Στο παραπέντε της θητείας του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσπαθεί να κρύψει την πλήρη αποτυχία του να κρατήσει την πόλη καθαρή.

Όμως το πρόβλημα της καθαριότητας είναι πολύ μεγάλο για να κρυφτεί κάτω από το χαλί ή να λυθεί με πρόχειρες και αποσπασματικές κινήσεις. Οι πολίτες έχουν μάτια και βλέπουν ότι η Θεσσαλονίκη είναι στα χειρότερα της.

Μόλις έξι εβδομάδες πριν τις εκλογές ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών, προσλαμβάνοντας εποχικούς υπαλλήλους, επιχειρώντας -ανεπιτυχώς- να προμηθευτεί άρον άρον τα πανάκριβα πολύκεντρα ανακύκλωσης, και προχωρώντας σε απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη για τη συλλογή ογκωδών αντικειμένων από τα πεζοδρόμια.
Ο κ. Ζέρβας μπορεί να επιχαίρει ότι “τουλάχιστον σε επίπεδο αριθμών, βρισκόμαστε στον υψηλότερο αριθμό των υπηρεσιακών οχημάτων” όμως ας έχει υπόψη του ότι οι αριθμοί μπορεί να ευημερούν, οι κάδοι όμως βρωμούν.
Οι κινήσεις απελπισίας της τελευταίας στιγμής αποδεικνύουν περίτρανα ότι η δημοτική αρχή δεν είχε κανένα απολύτως σχέδιο όλα αυτά τα χρόνια. Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου διαθέτει έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό αλλά αυτό που λείπει είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και η συνεπής επιχειρησιακή καθοδήγηση.
Εμείς έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και το σχέδιο, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια Θεσσαλονίκη καθαρή”.

 

Παρακαλούμε για τη δημοσίευσή της 

 

«Θεσσαλονίκη Για Όλους»
Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Πέγκα διεκδικεί την υποστήριξη των δημοτών της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023. Συγκροτήθηκε μέσα από την ανάγκη για δημιουργία μιας συμπεριληπτικής, αξιοβίωτης, σύγχρονης και φιλόξενης πόλης, που θα αποτελεί κόμβο καινοτομίας και αειφορίας.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τ: 2310277081 Ε: thessalonikigiaolous@gmail.com

Spread the love!