Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζόμενων Δ. Θεσσαλονίκης

Διακοσμητικές γραμμές

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Δ.Θ.) συναντήθηκε την Πέμπτη στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Πέγκας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πολύ μακριά από εθιμοτυπίες, καθώς οι εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης είναι γνώριμα πρόσωπα στον Σπύρο Πέγκα, από την περίοδο όπου ο ίδιος διετέλεσε αντιδήμαρχος Τουρισμού με τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη.

Η επιλογή του Σπύρου Πέγκα να δώσει προτεραιότητα στο ανθρώπινο δυναμικό του δήμου και να τους συναντήσει στον εργασιακό τους χώρο δεν ήταν τυχαία, καθώς οι εργαζόμενοι αποτελούν τον κορμό της υλοποίησης του οράματος της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους».

Η εκτενής και ειλικρινής συζήτηση επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας και στα σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, προκειμένου η πόλη να είναι και πάλι καθαρή. Ο Σπύρος Πέγκας άκουσε τους εργαζόμενους, οι οποίοι του ανέλυσαν διεξοδικότατους λόγους για τους οποίους η καθαριότητα αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα της πόλης, ενώ δεσμεύτηκε από την πλευρά του πως η καθαρή πόλη είναι πρωταρχικό μέλημα για τη δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Για Όλους».

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος, Σπύρος Πέγκας, τόνισε τα εξής: «Ενημερώθηκα για τα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και για την απαξίωσή τους από τη νυν δημοτική διοίκηση, για την οποία η αξιοκρατία και η φροντίδα για το ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν άγνωστες λέξεις. Πρωταρχικό μέλημά μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση είναι πως μαζί με τους εργαζόμενους θα δημιουργήσουμε το μέλλον της Θεσσαλονίκης και θα χτίσουμε βήμα – βήμα την πόλη που μας αξίζει. Μόνο με τη στενή συνεργασία και τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Σε αντίθεση με την απαξίωση από τον νυν δήμαρχο, θα κάνουμε τα πάντα ώστε να επανέλθει η υπερηφάνεια στους εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης».

Τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σπύρο Πέγκα συνόδευαν οι πρώην αντιδήμαρχοι Ανδρέας Κουράκης και Νίκος Φωτίου, καθώς και οι Νανά Καντσά και Μάγδα Μαυρίδου, μέλη της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους».

Spread the love!