Συνάντηση Σπύρου Πέγκα με Θεσσαλονικείς που ζουν στην Αθήνα – «Ελάτε να αλλάξουμε μαζί την πόλη»

Διακοσμητικές γραμμές

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» Σπύρος Πέγκας συναντήθηκε με ανθρώπους της Θεσσαλονίκης που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και σε αυτήν συμμετείχαν και υποψήφιοι της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους».

Κατά την ομιλία του, ο Σπύρος Πέγκας ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» αλλά και το πλάνο ανάπτυξης για κάθε μία από τις 24 συνοικίες της πόλης. Αναφέρθηκε στη μεγάλη κοινωνική συμμαχία που έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της «Θεσσαλονίκης Για Όλους» και επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης απαρτίζεται από ενεργά πρόσωπα της κοινωνίας των πολιτών που έχουν κοινό στόχο η Θεσσαλονίκη να γίνει μία πόλη σύγχρονη, «πράσινη» και ανοικτή. Μία πόλη στην οποία θα αξίζει και οι ίδιοι να επιστρέψουν και να δημιουργήσουν.

«Δεν προσβλέπουμε απλά σε σημειακές αλλαγές για τη Θεσσαλονίκη αλλά έχουμε ένα οργανωμένο σχέδιο και για τις 24 συνοικίες της πόλης μας. Με τη βοήθεια ενός Γενικού Πολεοδόμου Πόλης θα δούμε την πόλη ως μια ενότητα και θα προχωρήσουμε σε μεγάλες χωρικές αλλαγές έτσι όπως άλλωστε προβλέπεται και από τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις. Θέλουμε να καθαρίσουμε και να πρασινίσουμε τη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε οι κάτοικοι της να χαίρονται που ζουν σε αυτήν και να μην έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με σημαντικά προβλήματα, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια με την απερχόμενη διοίκηση. Θα διευκολύνουμε τις μετακινήσεις στην πόλη μας, ευνοώντας τον πεζό, τη μικροκινητικότητα και τα ΜΜΜ.  Θέλουμε ένα δημόσιο σχολείο που θα διδάσκει στα παιδιά την αγάπη και τον σεβασμό για τον δημόσιο χώρο, κοινωνικές δομές οι οποίες θα φροντίζουν με ουσιαστικό τρόπο τους ευάλωτους συνδημότες μας. Θέλουμε η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει ξανά τη δυναμική και αναπτυξιακή της εξωστρέφεια. Ελάτε να αλλάξουμε μαζί την πόλη. Το μέλλον σας χρειάζεται, έχει την ανάγκη σας», σημείωσε ο Σπύρος Πέγκας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του «ERGON House», στο κέντρο της Αθήνας και μεταξύ των παρισταμένων ήταν γνωστοί Θεσσαλονικείς αλλά και Αθηναίοι φίλοι και υποστηρικτές της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», όπως οι: Ακύλλας Καραζήσης, Ναταλία Δραγούμη, Αλέξανδρος Θάνος, Νίκος Καρατζάς, Λόης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Κοτζιά, Εμμανουήλ Κιτσέλλης.

Με την παράκληση να δημοσιευθεί

 

 

«Θεσσαλονίκη Για Όλους»
 Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Πέγκα διεκδικεί την υποστήριξη των δημοτών της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023. Συγκροτήθηκε μέσα από την ανάγκη για δημιουργία μιας συμπεριληπτικής, αξιοβίωτης, σύγχρονης και φιλόξενης πόλης, που θα αποτελεί κόμβο καινοτομίας και αειφορίας. Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 126, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι προσβάσιμο για τα άτομα με κινητική αναπηρία και στην είσοδο υπάρχει ειδική πινακίδα με γραφή braille για τα άτομα με οπτική αναπηρία, έτσι ώστε να έχουν ισότιμη πρόσβαση όλες και όλοι.

Περισσότερες πληροφορίες:
  Τ: 2310277081 Ε: thessalonikigiaolous@gmail.com

Spread the love!