Υποψήφιοι

Αβραμίδης, Νίκος

Γεννήθηκα το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Επέλεξα να σπουδάσω επικοινωνία στην πόλη της Καστοριάς, μια απόφαση που έλαβα με συνείδηση και αγάπη για το αντικείμενο. Στη συνέχεια η επαγγελματική μου εμπειρία με οδήγησε στην ανάγκη να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου κάνοντας μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ακολουθεί ένα δεύτερο μεταπτυχιακό (MSc) στο ίδιο πανεπιστήμιο, στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική και συγκεκριμένα στην καινοτομία και την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα. 

Ξεκινώ την ενασχόλησή μου με τα κοινά ως γραμματέας και μετέπειτα πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του σχολείου μου. Πρωτόλεια εμπειρία στην οποία βρίσκω πολλά κοινά με τη μετέπειτα πορεία μου. Εκπρόσωπος της χώρας μας στον Ευρωπαϊκό Σύλλογο φοιτητών επικοινωνίας και πρώτη αλληλεπίδραση με φορείς του εξωτερικού. Σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Θέρμης για την περίοδο 2011-2014 και μετέπειτα υποψήφιος στις Ευρωεκλογές τον Μάιο του 2014. 

Καλλιτεχνική ενασχόληση σε θεατρικές ομάδες της πόλης συμμετέχοντας σε εννέα παραστάσεις και μία ταινία μικρού μήκους. Συνεργάτης σε ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή κεντρικού σταθμού της Αθήνας εμπλεκόμενος με θέματα τεχνολογίας. Έχω επαγγελματική εμπειρία στα αντικείμενα της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων και της επιχειρηματικότητας. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι παράλληλα με τον συναρπαστικό κόσμο της εκπαίδευσης ενηλίκων. 

Ως υποψήφιος της Θεσσαλονίκης για όλους υποστηρίζω τον Σπύρο Πέγκα να συνεχίσει το έργο του, ως δήμαρχος της πόλης πλέον και να μετατρέψει τις απεριόριστες δυνατότητες της Θεσσαλονίκης σε πραγματικότητα. Δεσμεύομαι να εισακούω τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών και να υποστηρίζω πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων των Θεσσαλονικέων. Θα υποστηρίξω πολιτικές που προωθούν τη βιωσιμότητα και θα εργαστώ για να καταστήσω την πόλη χωρίς αποκλεισμούς, «Θεσσαλονίκη για όλους». 

SHARE THIS: