Υποψήφιοι

Χρυσοβέργη, Ματούλα

Γιατρός Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πήρα την ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εξειδικεύτηκα στο σακχαρώδη διαβήτη και στην αρτηριακή υπέρταση και εν συνεχεία στο AIDS στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου.
Σήμερα εργάζομαι στην πρωτοβάθμια περίθαλψη σαν Συντονίστρια της 2ης ΤΟΜΥ Θεσσαλονίκης. Είμαι μέλος της Χειρουργικής Εταιρείας Β. Ελλάδος και συμμετείχα για 15 χρόνια σε χειρουργική ομάδα μεγάλης κλινικής της πόλης. Ασχολούμαι με συγγραφή παιδικών ιστοριών με θεματολογία την υγεία σαν εκπαίδευση που παρουσιάζω στα δημοτικά σχολεία της πόλης.

Είμαι ιδρυτικό μέλος του καλλιτεχνικού συλλόγου «Ροή Ονείρων» και υπεύθυνη του θεατρικού παιδικού τμήματος. Παντρεμένη με το Μηχανολόγο Μηχανικό Ταρασιάδη Χαράλαμπο, έχω δύο κόρες φοιτήτριες: τη Μαριάνα και τη Νικολίνα.
Συντάσσομαι με το Σπύρο Πέγκα γιατί ασπάζομαι τις ιδέες του και τα όνειρά του για μία Θεσσαλονίκη ισάξια των Ευρωπαϊκών πόλεων, με την αξιοπρέπεια και αρχοντιά που αξίζει σε αυτή και τους κατοίκους της.

SHARE THIS: