Υποψήφιοι

Δαγδιλέλη, Ιωάννα

Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Τελείωσα το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είμαι απόφοιτη  του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος τριών Μεταπτυχιακών τίτλων: «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας»- Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, «Επιστήμες της Αγωγής-Εκπαίδευση Ενηλίκων»-Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και «Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων» – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Επίσης είμαι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια στην «Εκπαίδευση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε Νέους» από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Έχω εργαστεί σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, σε ΜΚΟ, στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε θέματα εκπαίδευσης προσφύγων και στην Πράσινη Γραμμή της Κύπρου. Υπήρξα συνεργάτιδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε προγράμματα ευρωπαϊκά και προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης. Αυτή την περίοδο εργάζομαι στο ΚεΔιΜα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ως εξωτερική συνεργάτιδα.

Υπήρξα εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος την περίοδο 2015-2019 στην Α’ Κοινότητα Θεσσαλονίκης με το Συνδυασμό του Γιάννη Μπουτάρη, «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη».

Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με το Σπύρο Πέγκα στην Α’ Κοινότητα Θεσσαλονίκης και το συνδυασμό «Θεσσαλονίκη για Όλους».

Ο Σπύρος Πέγκας, απέδειξε κατά τις θητείες του ως αντιδήμαρχος, ότι έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει με συνέπεια τα σημαντικά προβλήματα της πόλης. Είναι ανοιχτός στο διάλογο με τους πολίτες, δεκτικός σε νέες ιδέες και προωθεί τις καινοτομίες. 

Κατεβαίνω με τον Σπύρο, γιατί αυτά που θέλω για την πόλη μου  μπορεί να τα πετύχει. Να κάνει τη Θεσσαλόνίκη μια πόλη φωτεινή, πράσινη, καθαρή, ανοιχτή, προσβάσιμη σε όλους και όλες, λειτουργική και φιλόξενη.

Ιδιαίτερα για την Α’ Κοινότητα, που είναι η καρδιά και η «βιτρίνα» της πόλης, πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω αποτελεσματικά στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Μαζί με τον Σπύρο γιατί έχει το όραμα που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη!

 

SHARE THIS: