Υποψήφιοι

Αναστασίου, Δημήτρης

Υπάλληλος Αεροδρομίου

Γεννήθηκα στη μέση ακριβώς της δεκαετίας του 1980 κι έκτοτε συνεχίζω να ζω, να μεγαλώνω και να δραστηριοποιούμαι στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για να επιστρέψω σήμερα στο Α.Π.Θ., όπου συνεχίζω την ακαδημαϊκή μου πορεία.

Τα ενδιαφέροντά μου εστιάζουν στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη χωρική ανάλυση, την ανθρωπογεωγραφία, τον σχεδιασμό και μετασχηματισμό του χώρου, τη συνοχή και την ανθεκτικότητα. 

Έχω εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης και των όμορων δήμων, με τις τελευταίες χρονικά ενασχολήσεις μου να σχετίζονται με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ενισχυτική διδασκαλία) και την πρόσφατη απογραφή (τομεάρχης) πληθυσμού και κτιρίων του 2021. Την περίοδο αυτή εργάζομαι στον αερολιμένα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ως ελεγκτής ασφαλείας (screener).

Άλλα ενδιαφέροντά μου είναι ο κινηματογράφος, η μουσική, η συμμετοχή μου σε αθλητικές δράσεις και εθελοντικές ομάδες, η ανάγνωση και η συγγραφή βιβλίων.

Πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί μία πόλη που κρύβει μέσα της πολλές δυνατότητες τις οποίες ακόμα δεν έχει ανακαλύψει και δεν έχει αποκαλύψει προς το ευρύ κοινό. Πιστεύω σε μία σύγχρονη πορεία της πόλης, στo πλαίσιo των νέων απαιτήσεων και αναγκών του 21ου αιώνα, όπου όλοι μας θα αποτελούμε αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης και της βιωσιμότητάς της. Για μία «Θεσσαλονίκη για όλους», για μία πόλη για την οποία θα είμαστε όλοι μας περήφανοι και θα μπορέσουμε στο μέλλον να παραδώσουμε με μεγάλη ικανοποίηση κι ευχαρίστηση στις νέες γενιές που ακολουθούν, υπό τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του νέου δημάρχου της πόλης, Σπύρου Πέγκα

SHARE THIS: