Υποψήφιοι

Εμμανουηλίδης, Βασίλης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του 1ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας ενώ κατά το παρελθόν έχω εργαστεί και στον ερευνητικό τομέα.

Θερμός υποστηρικτής της βιώσιμης κινητικότητας και καθημερινός χρήστης ποδηλάτου, θα ήθελα μια πόλη με ποιοτική και αποτελεσματική δημόσια συγκοινωνία, με πλήρες και ασφαλές δίκτυο ποδηλατοδρόμων, με περισσότερο χώρο για τους πεζούς, με ανεμπόδιστη κίνηση για τους ανάπηρους, με λιγότερη ατμοσφαιρική ρύπανση και με περισσότερο πράσινο. Μια πόλη καινοτόμο, που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία προς όφελος κατοίκων και επισκεπτών. Μια πόλη λειτουργική και βιώσιμη για όλους και για όλες, μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη όπως η Θεσσαλονίκη μπορεί και αξίζει να είναι.

Ονειρεύομαι μια Θεσσαλονίκη συμπεριληπτική, αλληλέγγυα, λειτουργική, βιώσιμη, καινοτόμο, εξωστρεφή, ακομπλεξάριστη, περήφανη για το πολυπολιτισμικό παρελθόν της και αισιόδοξη για το μέλλον της, μια Θεσσαλονίκη για όλες και για όλους. Και το όνειρο αυτό θα το κάνουμε πράξη με δήμαρχο τον Σπύρο Πέγκα, που έχει το σχέδιο, τη θέληση και τη γνώση, έχει δοκιμαστεί σε θέσεις ευθύνης και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα και την εντιμότητά του.

Δεν αρκούμαστε στα λίγα, δεν υποσχόμαστε απλά μία καλύτερη διαχείριση. Δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να απελευθερώσουμε τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες της Θεσσαλονίκης, ώστε να σπάσουμε τη στασιμότητα και τη μιζέρια.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κάνουμε το πρώτο (και απαραίτητο) βήμα. Δώστε μας τη δύναμη.

SHARE THIS: