Υποψήφιοι

Γιαννακοπούλου, Βασιλική (Βίλλυ)

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Κοραή και σπούδασα Business & Marketing στο Λονδίνο. Ζω μόνιμα στην πόλη μας από το 2003.

Επαγγελματικά αφοσιώθηκα στον οικογενειακό όμιλο επιχειρήσεων (3ης γενιάς) που εξειδικεύεται στον τομέα του δίκυκλου και συγκεκριμένα στον σχεδιασμό και στην παράγωγη ποδήλατων Ballistic και Clermont καθώς και στην εισαγωγή, υποστήριξη και εμπορία από γνωστές μάρκες ποδηλάτων,scooter & μοτοσυκλετών, όπως Bianchi, Κymco, Yadea, Voge.

Συγκεκριμένα, στην πορεία μου ως επιχειρηματίας επικεντρώθηκα στον σχεδιασμό και στην καινοτομία ακολουθώντας το πάθος μου για το design και το όραμά μου: να συμβάλει η εταιρεία μας στην προαγωγή του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού, διασκέδασης και κυρίως πράσινης μετακίνησης στην Ελλάδα μας. 

Είμαι μέλος της XANΘ, ιδρυτικό μέλος της ΜΚΟ Y’s Men & Women Θεσσαλονίκης και μέλος του Conebi Ομοσπονδία της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Ποδηλάτων.

Άνθρωποι που με γνωρίζουν λένε για μένα ότι είμαι οργανωτική, δημιουργική, συνεπής, ότι επιμένω στον στόχο και ότι δίνω έμφαση στην λεπτομέρεια.

Θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος, γιατί οραματίζομαι μια Θεσσαλονίκη ασφαλή και συνάμα εξωστρεφή, καθαρή και συνάμα πολύχρωμη, ήσυχη και συνάμα ζωντανή, λειτουργική, συμπεριληπτική, με σεβασμό στις ανάγκες όλων των κατοίκων της και βέβαια με πολύ περισσότερο πράσινο!

SHARE THIS: