Υποψήφιοι

Φωτιάδης, Ζήσης

Βιολόγος

Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από πάντα είχα αναπτύξει μια σύνδεση με την πόλη μας. 

Tο 2012-2016 σπούδασα στο Τμήμα Βιολογίας του Α.Π.Θ. και έπειτα για δύο χρόνια (2016-2018) έκανα μεταπτυχιακές μου σπουδές στο UCL του Λονδίνου, στη Μοριακή Βιολογία και, συγκεκριμένα, στη γήρανση. Το 2018 επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα στον τομέα του τουρισμού, με τον οποίο ασχολούμαι μέχρι και σήμερα.

Από μικρός είχα μια κλίση προς την ενασχόληση με τα κοινά, είτε αυτά είναι της πολυκατοικίας, του σχολείου, του πανεπιστημίου ή της πόλης.

Την τάση αυτή την αποδίδω στο ότι κανένας μας δεν είναι αυτοδημιούργητος και οφείλουμε την επιτυχία μας στο περιβάλλον που ζούμε και μεγαλώνουμε. Εμάς, μας διαμόρφωσε η οικογένειά μας, οι φίλοι μας, το σχολείο μας, το πανεπιστήμιο, η δουλειά, η γειτονιά που μεγαλώσαμε, η κουλτούρα μας και, εν τέλει, η ίδια η Θεσσαλονίκη.

Οφείλουμε, λοιπόν, να ανταποδώσουμε όσα πήραμε από την πόλη και να διασφαλίσουμε τη συνεχή ανάπτυξή της σε όλους τους τομείς, ώστε να συνεχίσει να διαμορφώνει ανθρώπους που νοιάζονται γι αυτήν.

Για τον λόγο αυτόν, αποφάσισα να στηρίξω όχι μόνο με την ψήφο μου, αλλά και με όλη μου τη δύναμη, την προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα του Σπύρου Πέγκα, «Θεσσαλονίκη για όλους», η οποία θα υπηρετήσει την πόλη με προτεραιότητα τους πολίτες της και θα θέσει τα θεμέλια για μια Θεσσαλονίκη στραμμένη στο μέλλον με εξωστρέφεια, σεβασμό στον πολιτισμό και την καλαισθησία. 

SHARE THIS: