Υποψήφιοι

Κοκκοτζής, Βαγγέλης

Clinic Manager, Seneca Medical Group

Γεννημένος το 1990, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη.
Από παιδί ασχολήθηκα επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Υπήρξα κολυμβητής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τριαθλητής στην Α.Σ. Οδυσσέα Θεσσαλονίκης και της Εθνικής Ελλάδας. Βαλκανιονίκης και 3 φορές Πανελληνιονίκης.
Με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Tμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, ξεκίνησα την επαγγελματική μου διαδρομή, από τα πρώτα κιόλας φοιτητικά μου χρόνια, σε έναν από τους σπουδαιότερους πολιτιστικούς οργανισμούς της πόλης μας, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το 2011 εκπροσώπησα την Ελλάδα στο πρόγραμμα 27 Times Cinema, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Europa Cinemas και συμμετείχα στο 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Από το 2013 μέχρι και το 2020 εργάστηκα στον χώρο της διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων, γεγονός το οποίο με διαμόρφωσε επαγγελματικά, καθώς με βοήθησε να συνειδητοποιήσω τη δυναμική και τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού αλλά και να διαπιστώσω την ανάγκη για διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης και ανάδειξης των προορισμών με συντονισμένες ενέργειες. Από το 2020 είμαι διευθυντής κλινικής στη Seneca Medical Group –μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη στον χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας και ευεξίας.
Οι έννοιες προσφορά, δημιουργία, επικοινωνία, σεβασμός, συμπερίληψη, αλληλεγγύη ήταν ανέκαθεν πηγή έμπνευσης και αποτελούν βασικές αξίες για μένα. Η κοινωνική προσφορά λειτουργεί ως καταλύτης ενεργοποιώντας τα πιο θετικά μας στοιχεία, αποτελώντας τον δρόμο για μια νέα πραγματικότητα και ένα νέο πιο αισιόδοξο αύριο. Η εθελοντική μου δραστηριότητα ξεκίνησε μόλις το 2010. Το 2012 με αφορμή τους εορτασμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, υπήρξα μέλος της οργανωτικής ομάδας του “Θεσσαλονίκη 2012”. Το 2013 με καλούς φίλους ιδρύσαμε το “Thessaloniki Next2U” με στόχο τον “αστικό ακτιβισμό” και  την αναβάθμιση του αστικού εξοπλισμού της πόλη μας μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων και δωρεών όπως η δημιουργία και παραχώρηση στον Δήμο Θεσσαλονίκης δύο δημόσιων δανειστικών βιβλιοθηκών “Think Tanks”. Ενώ από το 2011 μέχρι και σήμερα είμαι ενεργό μέλος της οργανωτικής ομάδας του TEDxThessaloniki, έχοντας από το 2020 τη θέση του Curator (Επιμελητή) της διοργάνωσης.
Συμπορεύομαι με τον Σπύρο Πέγκα με τη  “Θεσσαλονίκη για όλους”. Είμαι δίπλα του και τον στηρίζω γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την πόλη μας και μας συνδέουν κοινές αξίες για τη ζωή, τον άνθρωπο και την κοινωνία.

 

Θα αγωνιστώ για μια Θεσσαλονίκη:

  • Εξωστρεφή  ✈️
  • Βιώσιμη 🌳
  • Συμπεριληπτική 💪🏿 🌈

SHARE THIS: