Υποψήφιοι

Γεωργιάδης, Παναγιώτης

Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω

Είμαι δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω, απόφοιτος Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ. Ασκώ μάχιμη δικηγορία εδώ και 25 χρόνια με ενεργή συμμετοχή στα κοινά του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ως υποψήφιος Πρόεδρος στις εκλογές του 2021 και της πόλης μας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2019 για τον Δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη “Θεσσαλονίκη Μαζί”, της οποίας είμαι Α. Συντονιστής. Είμαι Εκπρόσωπος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Καταναλωτών Ν. ΙΝΚΑ, που είναι πιστοποιημένη στο Μητρώο Ενώσεων Καταναλωτών και μέλος της Consumers International (CI), του παγκόσμιου Δικτύου Ενώσεων Καταναλωτών συνεργαζόμενη με 220 οργανώσεις σε 115 χώρες. Γεννήθηκα και διαμένω στην Κ. Τούμπα. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πατέρας δύο ανήλικων τέκνων.

Ως Δικηγόρος μάχομαι καθημερινά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου, για να προασπίσω τα δικαιώματα τους και να ικανοποιήσω τα δίκαια αιτήματα τους.

Ως εκπρόσωπος Ένωσης Καταναλωτών, μάχομαι καθημερινά για την προώθηση των ιδεών και αξιών του καταναλωτικού κινήματος, για την υγεία, την ασφάλεια και την προστασία των καταναλωτών, την βιώσιμη κατανάλωση, και τον υγιή ανταγωνισμό.

Κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σπύρου Πέγκα, με την δέσμευση να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για μία Θεσσαλονίκη που αξίζουμε όλοι μας.

 

SHARE THIS: