Υποψήφιοι

Γκουζκούνης, Αναστάσιος (Τάσος)

Ο Τάσος Γκουζκούνης, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, στις 24/08/1974, διετέλεσε επί σειρά ετών επαγγελματίας αθλητής του Βasketball. Παρ’ ότι ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα του Μαθηματικού του Α.Π.Θ., η κλίση του στον αθλητισμό καθόρισε την εξέλιξη της καριέρας του. 

 Έχει καταγράψει 280 συμμετοχές ως επαγγελματίας στα γήπεδα με τις ομάδες ΒΑΟ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΜΕΝΤ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ του ελληνικού πρωταθλήματος, έπειτα από 11  σεζόν.  ενώ έχει 17 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Νέων. 

Το 2005, ξεκίνησε την πρώτη του επιχειρηματική δραστηριότητα, το «Starbox», ένα κατάστημα κατοχής, εμπορίας και ρίψης  πυροτεχνημάτων, το οποίο κατέγραψε μία επιτυχημένη πορεία έως σήμερα.

 Το 2013, ξεκίνησε μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, το «Eri’s corner». Πρόκειται ουσιαστικά για τον πρόδρομο των «JERRY’S FOODTRUCK», αφού αποτέλεσε το πρώτο κατάστημα που προσφέρει αποκλειστικά donuts. Το «Eri’s corner» ανανεωμένο, συνεχίζει να διαγράφει μία επιτυχημένη πορεία.

Το 2016, έγινε ο συνιδρυτής των «JERRY’S FOODTRUCK», μιας αλυσίδας 18 καταστημάτων πώλησης street food γλυκών και ροφημάτων, 4 καντινών, 140Κ followers με παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο.

 Η «JERRY’S FOODTRUCK» εξαγοράστηκε το 2023 από τον όμιλο «ΜΟΥΧΑΛΗΣ Α.Ε.Ε» με στόχο την ανάπτυξη της στο εξωτερικό με τον συνιδρυτή της να κρατάει τον ρόλο του συμβούλου στην νέα εποχή της εταιρείας.

SHARE THIS: