Υποψήφιοι

Μπασλής, Δημήτριος

Συνταξιούχος Λογιστής-Οικονομολόγος. Γεννήθηκε το 1953 στις Σέρρες. Από το 1964 ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε και αποφοίτησε το 1976 από τη Σχολή Οικονομικών του Α.Π.Θ. Διατήρησε Λογιστικό Γραφείο στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί από το γιο του Κώστα.

    Παντρεμένος με τη Βάσω Μποζούδη από το 1983 με μία κόρη, Δασκάλα και ένα γιο, Λογιστή-Οικονομολόγο.

    Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση εκλέχτηκε το 1982 Δημοτικός Σύμβουλος στην πρώτη τετραετία (1983-1986) του νέου Δήμου Τριανδρίας με επικεφαλής τον πρώτο Δήμαρχό της  Δημήτρη Ζαχαριάδη. Εκείνη την τετραετία αναμορφώθηκε η Τριανδρία και από χωριό έγινε προάστιο του ευρύτερου αστικού συγκροτήματος της πόλης της Θεσσαλονίκης. 

    Συμμετείχε σε επόμενες Δημοτικές εκλογές και το 2019 εκλέχτηκε και είναι ήδη Κοινοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, στην ήδη ενσωματωμένη Τριανδρία στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με τον Συνδυασμό «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ» της υποψήφιας Δημάρχου Κατερίνας Νοτοπούλου. 

    Η συμμετοχή του στο Συνδυασμό «ΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του υποψήφιου Δήμαρχου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα και η σύμπραξή του με αυτόν αντανακλά τις πιο φιλόδοξες και αισιόδοξες προοπτικές που τον διακατέχουν για ανάδειξη της πόλης της Θεσσαλονίκης σε μια σύγχρονη, καθαρή, λειτουργική για τις ανάγκες των δημοτών αλλά και των φιλοξενουμένων επισκεπτών της, μιας πόλης με ευρωπαϊκό χρώμα. 

    Το ανάλογο πρότυπο προσδοκά και για τη Δημοτική Ενότητα της Τριανδρίας.    

 

SHARE THIS: