Υποψήφιοι

Καράλη, Σουλτάνα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και κατοικώ στις 40 εκκλησιές από το 1974 με κάποια μικρά διαλείμματα όπου έμεινα σε Ρόδο και Κατερίνη. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ τεχνολόγων Γεωπονίας και επί σειρά χρόνων διατηρούσα κατάστημα βιβλιοχαρτοπωλείου. Ο δρόμος μου με οδήγησε επίσης σε συνεργασία με την Στατιστική υπηρεσία σε ερευνητικές απογραφές.

Είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της οικολογικής ομάδας “ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ”, στην Κατερίνη όπου δραστηριοποιηθήκαμε προς τις εναλλακτικές θεραπείες με ομιλίες για διατροφή-χορτοφαγία, κατά των καινούργιων διοδίων στην Εθνική οδό συνεργαζόμενοι με την εθελοντική ομάδα δράσης Ν. Πιερίας, διάδοση του έργου “ΠΕΛΙΤΙ”, ίδρυση βιολογικής αγοράς, χαριστικά και ανταλλακτικά παζάρια σε εβδομαδιαία βάση.

Η γειτονιά μου, ο χώρος που ζω σε καθημερινή βάση υποβαθμίζεται και ειδικά τη τελευταία τετραετία δραματικά. Ο δήμος και οι κοινότητες τους ξεπερνούν τα πολιτικά θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Αντιμετωπίζουμε συσσωρευμένα προβλήματα καθημερινότητας που επιδειώκουν άμεσο προγραμματισμό και λύση. Προβλήματα στάθμευσης, κυκλοφοριακού, καθαριότητας και πρασίνου. Τα αυτονόητα σε άλλες πόλης της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Γι’ αυτό κατεβαίνω σε αυτό τον αγώνα, ως Υποψήφια Διαμερισματική Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής κοινότητας. Πρώτα μετά την πρόσκληση του Σάκη και της «Ώρα Θεσσαλονίκης» και τώρα με την σύμπραξη με τη «Θεσσαλονίκη για όλους» του Σπύρου, θέλω να αγωνιστώ για τη γειτονιά μου.

«Θέλω ν΄ αλλάξω την πόλη μου. Θέλω ν΄ αλλάξω την γειτονιά μου.»

 

SHARE THIS: