Υποψήφιοι

Κερμανίδης, Γαβριήλ

Δικηγόρος  Παρ’ Αρείω Πάγω
Διαχειριστής της εταιρίας Primius Δικηγορική Εταιρία

 

Ονομάζομαι Γαβριήλ Κερμανίδης γεννήθηκα στην πόλη μας όπου και ολοκλήρωσα όλα τα στάδια των σπουδών μου.

Είμαι απόφοιτος του 5ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης., το οποίο και τελείωσα το 1986 και στην συνέχεια σπούδασα στο ΑΠΘ στο τμήμα Νομικών και Οικονομικών Σπουδών και ειδικότερα σε αυτό της Νομικής Σχολής, από την οποία αποφοίτησα το 1991. Ακολούθησα στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας την παρακολούθηση μεταπτυχιακών σπουδών και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Γκαίτε και στον  τομέα του Εμπορικού και Τραπεζικού Δίκαιο. Ακολούθως το διάστημα 1993-94 ξεκίνησα τη διδακτορική διατριβή μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου και ειδικότερα στο Τραπεζικό Δίκαιο. Τέλος, το έτος 2021 παρακολούθησα το τμήμα μεταπτυχιακών σπουδών του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και ειδικότερα στον τομέα της Πολιτικής Θεωρίας.

Την επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησα ήδη από το 1993 όπου και πραγματοποίησα την άσκηση μου σε δικηγορικά γραφεία της Γερμανίας και συγκεκριμένα στην πόλη της Φρανκφούρτης. Την περίοδο του 1994 ολοκλήρωσα την άσκηση μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και αυτό τον τρόπο, ξεκίνησε η άσκηση μάχιμης δικηγορίας.

Εδώ και περίπου 30 χρόνια ασκώ στην πόλη μας το επάγγελμα του δικηγόρου ενταγμένος σε περιβάλλον συνεργατικής και συνεταιρικής δικηγορίας.

Από τα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια και παράλληλα με τις σπουδαστικές μου υποχρεώσεις σχέδια και όνειρα, είχα συνδικαλιστική δράση στον χώρο διαχρονικά των μαθητών, της φοιτητικής νεολαίας αλλά και των δικηγόρων. Τα ενδιαφέροντά μου για την πολιτική, τον πολιτισμό, τα δικαιώματα, τα κινήματα, τις μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές διαχρονικά, με κινητροδοτούσαν να συμμετάσχω ενεργά και στα αυτοδιοικητικά  δρώμενα της πόλης μας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουτάρη<<ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ>> το 2006 και το 2010.

SHARE THIS: