Υποψήφιοι

Κωτίδης, Χάρης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και κατοικώ στην Τούμπα από πολύ μικρή ηλικία. Αποφοίτησα από τα Μακεδονικά Εκπαιδευτήρια και το 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Πυλαίας. Παράλληλα με τις σπουδές μου στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ξεκίνησα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά το 2013 στον τουριστικό τομέα με την ίδρυση του ταξιδιωτικού γραφείου GTours. Όντας ένθερμος υποστηρικτής της δια βίου μάθησης, συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Πληροφορικής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου από όπου και αποφοίτησα το 2022. Σήμερα είμαι επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Dreamstay.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 όταν αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Γιάννη Μπουτάρη και την Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη. Εκλέχθηκα σύμβουλος της 4ης δημοτικής κοινότητας και για 5 χρόνια υπηρέτησα με συνείδηση και αίσθημα ισονομίας τα συμφέροντα της Τούμπας και της πόλης γενικότερα. Παράλληλα, στάθηκα κριτικά σε ορισμένες επιλογές διατυπώνοντας υπεύθυνα την άποψή μου ανταποκρινόμενος στην εντολή των συμπολιτών μου για μια πόλη που θα αφήσει πίσω παλιές πρακτικές και νοοτροπίες. Έκτοτε παραμένω ενεργός σε ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημόσιος χώρος και η έλλειψη πρασίνου στην πόλη μας.

Συντάσσομαι στο πλευρό του Σπύρου Πέγκα με τη «Θεσσαλονίκη για όλους» γιατί πιστεύω ότι η βελτίωση της καθημερινότητας μπορεί να έρθει από μη επαγγελματίες πολιτικούς που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πόλη μας.

SHARE THIS: