Υποψήφιοι

Μαυρίδου, Μάγδα

Διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, απόφοιτη του Α.Π.Θ., έχω παρακολουθήσει μαθήματα Αστικής Κοινωνιολογίας στo πανεπιστήμιο Nanterre στο Παρίσι, έχω ολοκληρώσει με αριστεία τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Bartlett School του University College London, από όπου με υποτροφία του ΙΚΥ απέκτησα και τον διδακτορικό μου τίτλο στη Γνωσιακή Αντίληψη Χωρικών Διαμορφώσεων σε Εικονικά Περιβάλλοντα.

Έχω εργαστεί ως ερευνήτρια στο Κέντρο για τις Γνωσιακές Επιστήμες (Center for Cognitive Sciences) στο Freiburg της Γερμανίας, έχω συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα για την ανάπτυξη και δημιουργία ανθρωποκεντρικών πόλεων, έχω διδάξει Αστικό Σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στην Bartlett School του University College London και άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά ή έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια.

Ως επαγγελματίας αρχιτέκτων έχω εργαστεί στο Λονδίνο, αποκτώντας πολύχρονη εμπειρία σε διεθνή έργα Masterplanning, Στρατηγικού και Αστικού Σχεδιασμού. Στη Θεσσαλονίκη έχω το προσωπικό μου γραφείο με εμπειρία στη μελέτη, κατασκευή και διαχείριση μεγάλου εύρους αρχιτεκτονικών έργων. Είμαι μέλος του ΤΕΕ και έχω εκτίσει θητεία ως μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής του Νομού Θεσσαλονίκης.

Ζω στο κέντρο της πόλης με την εντεκάχρονη κόρη μου και είμαι αθλήτρια SUP και τένις.

Η απόφασή μου να συμπορευτώ με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Για Όλους» επισφραγίζει την βαθειά ανάγκη μου αλλά και επιθυμία μου συγχρόνως, να φροντίζω, να βελτιώνω, να αξιοποιώ, να αναβαθμίζω αισθητικά το περιβάλλον που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Είτε αυτό αφορά τον προσωπικό χώρο του καθενός από εσάς , όπως το κάνω ήδη τα 22 χρόνια της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, είτε αφορά την πόλη μας, τον δημόσιο χώρο. 

Έχοντας την υποστήριξή σας αυτό θα το πετύχουμε μαζί με τον Σπύρο Πέγκα που έχει το όραμα, τη διάθεση και την ικανότητα να αλλάξει την πόλη για το καλό όλων μας.

SHARE THIS: