Υποψήφιοι

Μανώλη, Στυλιανή (Στέλλα)

Νομικός Δημοσίου Δικαίου
πρ.Γενική Διευθύντρια Δήμου Θεσσαλονίκης

Ονομάζομαι Στυλιανή (Στέλλα) Μανώλη. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ, τμήμα Δημοσίου Δικαίου. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, τομέας Διακυβέρνησης, με ειδίκευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εργάστηκα ως ραπτεργάτρια στον ιδιωτικό τομέα και για 28 χρόνια στους Δήμους Τριανδρίας  και Θεσσαλονίκης.

Στην 28χρονη θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολήθηκα με πολλούς τομείς των αρμοδιοτήτων της, όπως: Κοινωνική Πολιτική, Πολιτισμός, Παιδεία, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, κλπ. 

Διετέλεσα Προϊσταμένη Διοίκησης Δήμου Τριανδρίας, Ληξίαρχος Τριανδρίας και Θεσσαλονίκης, Διευθύντρια Προσωπικού,  Γενική Διευθύντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του Υπηρεσιακού & Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Είμαι Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδεύτρια στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

Είμαι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης

Είμαι παντρεμένη με το Γιάννη Αντωνιάδη και μητέρα δυο υπέροχων παιδιών, της Νατάσας, υποψήφια Διδάκτορας   και του Αντώνη, Στελέχους Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. 

Θεωρώ τον εαυτό μου παιδί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησα με πολύ ζήλο, όλα αυτά τα 28 χρόνια. Γνωρίζοντας από μέσα τις πτυχές της λειτουργίας, των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της, θεώρησα υποχρέωση μου να στρατευτώ και να διεκδικήσω αιρετή θέση, ώστε όσο μπορώ να βοηθήσω στην καλύτερη και ουσιαστικότερη λειτουργία της. 

Ειδικότερα για την Τριανδρία, στην οποία έζησα, δούλεψα και αγαπώ αλλά και παρακολούθησα όλη την πορεία της παρακμής και της εγκατάλειψης της τα τελευταία 4 χρόνια, θεώρησα υποχρέωση μου, να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, για να ξαναζωντανέψει και να ξαναγίνει η Τριανδρία το «διαμάντι» της Θεσσαλονίκης. 

Ταυτόχρονα, όμως, να συμβάλλω για να  ξαναγυρίσει σελίδα η πόλη μας, να βγει απο το σκοταδισμό, την αδιαφάνεια και την απομόνωση.

Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από τον Σπύρο Πέγκα ως Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και την παράταξη « Θεσσαλονίκη για Όλους» στη διοίκηση του Δήμου. 

 

 

SHARE THIS: