Υποψήφιοι

Μανομενίδης, Νίκος

Μεσίτης ακινήτων
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, μεσίτης ακινήτων, με πιστοποιήσεις στην εκτιμητική TEGOVA, στη διαμεσολάβηση ADR ODR και στην εκπαίδευση ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ.
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και βίωσα πολλές γειτονιές της, στο Κέντρο, Διοικητηρίου και Παπαρρηγοπούλου, στην Τούμπα, Αντιφάνους, Ιπποδρομίου, Πυλαίας, στη Χαριλάου, Θεοδώρου Νάτσινα και στην Πλαταιών, στην Γραβιάς, και στην Λεωφόρος Στρατού.
Ολοκλήρωσα τις σπουδές του ως Τεχνολόγος Γεωπόνος και Προγραμματιστής Η/Υ και συμμετέχω ως τεχνικός σύμβουλος και επιστημονικός υπεύθυνος σε ερευνητικά προγράμματα για την Αγορά των Ακινήτων με την Eurostat και το ΑΠΘ και στη συγγραφή βιβλίων και προγραμμάτων σπουδών σχετικών με τη διαχείριση ακινήτων για τα Ι.Ε.Κ. και τα Κ.Ε.Κ. ΓΣΕΒΕΕ.
Η υποψηφιότητα μου με το συνδυασμό “Θεσσαλονίκη για όλους” αντανακλά την διάθεση μου να αναδείξω την ευθύνη όλων μας για την κατάσταση της πόλης μας. Μιας ευθύνης που δεν μεταβιβάζεται με την ψήφο μας στην εκάστοτε αιρετή διοίκηση αλλά μας ακολουθεί και αντανακλάται καθημερινά στην συμπεριφορά μας απέναντι στην πόλη.
Είμαι μαζί με τον Σπύρο Πέγκα επειδή ακούει και νοιάζεται, δεν κλέβει λάμψη και διευρύνει τα περιθώρια “για μία Θεσσαλονίκη που πραγματικά θα αγαπήσουν οι κάτοικοι της”.

SHARE THIS: