Υποψήφιοι

Παπάζογλου, Ιων

Είμαι ο Ίωνας Παπάζογλου, παντρεμένος με την Μαρία και έχω τρία παιδιά, τον Πάνο, την Δέσποινα και τον Αλέξη.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Ανάληψης. Τελείωσα το Ε΄ Λύκειο Αρρένων και αποφοίτησα από το Ιστορικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μιλάω άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά. Έχω πιστοποίηση στους υπολογιστές και έχω περάσει σεμινάριο εκπαιδευτή εκπαιδευτών EASO του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Εργάστηκα ως καθηγητής αγγλικών στον οργανισμό ISON Στρατηγάκη, ενώ διετέλεσα και διευθυντής σε φροντιστήρια του οργανισμού, στο Πλατύ Ημαθίας και στη Νέα Κρήνη. Ως μισθωτός εργάστηκα με συμβάσεις στα ΕΛΤΑ, στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στο Υπουργείο Παιδείας, ως αναπληρωτής καθηγητής (Φιλόλογος) Βθμιας εκπαίδευσης.

Διορίστηκα στο Δημόσιο ως υπάλληλος του ΕΦΚΑ, από όπου μεταπήδησα στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Υπηρέτησα στον Έβρο και στη Δομή των Διαβατών, από όπου μετακινήθηκα στον Δήμο Νέας Προποντίδας, στα Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής, όπου και είμαι σήμερα στο Γραφείο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς.

Συνεργάστηκα ως αρθρογράφος και ανταποκριτής με περιοδικά ειδικού τύπου όπως ο «Υποβρύχιος Κόσμος» και « Θάλασσα». Διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Υποβρύχιας Αλιείας Θεσσαλονίκης.

Υπήρξα πρόσκοπος του 10ου Συστήματος Ανάληψης και 20ου Ναυτοπροσκόπων Ανάληψης, όπου και ήμουν αρχηγός συστήματος.

Ως εθελοντής Πυροσβέστης και εθελοντής Λιμενικού Σώματος συμμετείχα σε αρκετές δράσεις πυρόσβεσης και διάσωσης.

Με τον Σπύρο τον Πέγκα μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την πόλη μας και, προσωπικά, ιδιαίτερα για το Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα, όπου και μένω με την οικογένεια μου.

SHARE THIS: