Υποψήφιοι

Καζάνας, Ιωάννης

Δημοσιογράφος
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και σπούδασα επικοινωνία και ΜΜΕ.Είμαι απόφοιτος σχολής του τμήματος Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ.Η εκπαίδευση μου ειναι βασικός πυλώνας όπου με βοήθησε να αναπτύξω δεξιότητες στον τομέα της επικοινωνίας και της πληροφόρησης.
Πέρα από τις σπουδές μου έχω παρακουλήθησει και έξτρα σεμινάρια με γνώσεις στον ψηφιακό χώρο κατέχοντας βεβαιώσεις διαχείρισης στα Social Media, καθώς και ειδικής πλατφόρμας συμβόλων κατά της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο όπου με καθιστούν ικανό να διαχειρίζομαι και να αξιοποιώ αποτελεσματικά την ψηφιακή πλατφόρμα για την επικοινωνία και τη διαχείριση πληροφοριών και να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα κατά του μίσους και της διαφορετικότητας.
Μιλάω τρεις γλώσσες άριστα Ελληνικά και έχω καλή γνώση της αγγλικής και της Εβραϊκής γλώσσας.
Στον επαγγελματικό μου βίο έχω δραστηριοποιηθεί σε σημαντικές θέσεις αρχικά σε Πρακτορείο Διανομών Έντυπου Τύπου Αθηναϊκού και Βορείου Ελλάδος στο οποίο ανέλαβα σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία ενημέρωσης,οργάνωσης και διανομής ενημερωτικού υλικού για τα δημοφιλέστερα ΜΜΕ έντυπου τύπου.
Στη συνέχεια πρόσφερα τις υπηρεσίες μου  στο Εμπορικό τμήμα του τηλεοπτικού καναλιού «Έψιλον»στην Αθήνα όπου και ανέλαβα την ανάπτυξη και εκτέλεση στρατηγικών προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών διαφήμισης.
Επίσης έχω δραστηριοποιηθεί και σε μεγάλες εταιρείες τηλεοπτικού μάρκετινγκ.
Είμαι Δημοσιογράφος/Συντάκτης σε site επικαιρότητας και σε γνωστό site καλλιτεχνικού lifestyle και πολιτιστικού ρεπορτάζ.Ενώ αναμένεται να ασκήσω τα καθήκοντα δημοσιογραφίας από την νέα τηλεοπτική σεζόν και σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης.
Με πλούσια επαγγελματική εμπειρία έχω αποδείξει την ικανότητά μου να ανταποκρίνομαι σε διάφορες προκλήσεις και να παρουσιάζω αποτελέσματα. Η παιδεία μου στη σχολή του τμήματος Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ με έχει εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίζω δημόσια ζητήματα και να επικοινωνώ με ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό τρόπο.
Με την πολιτική μου δράση, αποφάσισα να στηρίξω τον συνδυασμό της παράταξης του Σπύρου Πέγκα «Θεσσαλονίκη για όλους» προκειμένου να συμβάλλω στην ανάπτυξη και πρόοδο της πόλης μας. Ως υποψήφιος σύμβουλος της Δ’ Δημοτικής κοινότητας, θα αγωνιστώ για την πραγματοποίηση ιδεών και την εκπροσώπηση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.
Επιλέγοντας να είμαι υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό «Θεσσαλονικη για όλους»,δηλώνω την αγάπη και την πίστη μου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και τη δέσμευσή μου να εργαστώ για την εκκίνηση νέων και καινοτόμων ιδεών που θα οδηγήσουν σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για την Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της.
Έχοντας αποδείξει την ικανότητά μου να εργάζομαι σε διάφορους σημαντικούς τομείς της επικοινωνίας των ΜΜΕ και να προσφέρω θετικά αποτελέσματα, είμαι έτοιμος να αναλάβω και να προωθήσω τις θέσεις μου με όραμα και ήθος.
Η Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν δυναμικό πολιτισμικό και οικονομικό κόμβο στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ιστορία, ο πολιτισμός και το μοναδικό της πνεύμα, καθιστούν την Θεσσαλονίκη έναν τόπο ευνοϊκό για τη δημιουργία καινοτόμων ιδεών.

SHARE THIS: