Υποψήφιοι

Τζήκα, Κωνσταντία

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1985. Μεγάλωσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και εξακολουθώ έως και σήμερα να ζω στο Ε’ Δημοτικό Διαμέρισμα, στην περιοχή της Χαριλάου. 

Προέρχομαι από οικογένεια εκπαιδευτικών, παιδί του Ιωάννη Τζήκα και της Αγγελικής Νανέλη, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου  στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είμαι Διπλωματούχος της Πολυτεχνικής Σχολής Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας).

Από το 2008 εργάζομαι  ως Τοπογράφος Μηχανικός. Από το 2018 είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και συνεργάζομαι με τεχνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Με αφετηρία τα ερεθίσματα που έλαβα από την οικογένειά μου, μπαίνω σε αυτόν τον αγώνα. Η Χαριλάου και το Ε’ Διαμέρισμα είναι το σπίτι μου, εδώ μεγάλωσα,δουλεύω, ζω. Τα προβλήματα της καθημερινότητας πολλά, αλλά οι λύσεις καθυστερούν ή δεν έρχονται. 

Είπα ναι στον Σάκη Τζακόπουλο, και όλοι μαζί στον Σπύρο Πέγκα γιατί ξέρει – ξέρουμε τα προβλήματα, έχουμε σχέδιο, έχουμε λύσεις.

Ελπίζουμε στην στήριξή σας.

SHARE THIS: