Η «Θεσσαλονίκη για Όλους» δεν θα υποδείξει στους πολίτες τι να ψηφίσουν

Διακοσμητικές γραμμές

«Άκρως τιμητική η ευρεία στήριξη των πολιτών με 21% – Θα ασκήσουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση για το καλό της πόλης»

Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» εκφράζει τις βαθιές της ευχαριστίες προς όλες και όλους τους Θεσσαλονικείς για τη στήριξη τους. Μια ευρεία στήριξη που εκφράστηκε από το 21% των συνδημοτών μας που προσήλθαν στην κάλπη. Είναι ένα άκρως τιμητικό ποσοστό, που μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία αλλά και ευθύνη για τη συμμετοχή μας στα κοινά του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μας προβληματίζει όμως η μεγάλη αποχή που άγγιξε το 60% στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Η πλειοψηφία των Θεσσαλονικέων δεν συμμετείχε, εκτιμώντας πιθανόν ότι οι εκλογές δεν πρόκειται να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Αυτήν την εκτίμηση οφείλουμε και εμείς, όπως και κάθε άλλη δημοκρατική παράταξη, να τη λάβουμε υπόψιν μας της και να επιχειρήσουμε να την ανατρέψουμε, με την παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο και στην κοινωνία.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο γύρο των εκλογών, στις 15 Οκτωβρίου, καλούμε όλες και όλους τους συνδημότες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν.  Η «Θεσσαλονίκη Για Όλους» πιστεύει ότι οι πολίτες έχουν κρίση, δεν καθοδηγούνται και δεν χειραγωγούνται, για αυτό και δεν θα υποδείξει σε κανέναν και καμιά τι να ψηφίσει. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της άτυπης κίνησης μας, τα οποία θα ψηφίσουν κατά συνείδηση και, προφανώς, είναι ελεύθερα να εκφράσουν την προτίμησή τους χωρίς περιορισμούς και, όπως πιστεύουμε, με απόλυτη ανιδιοτέλεια.

Το επόμενο διάστημα η «Θεσσαλονίκη Για Όλους» θα συγκροτηθεί σε δημοτική παράταξη, με τη συμμετοχή των μελών της και την εκλογή οργάνων. Οι εκλεγμένοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της, με επικεφαλής τον Σπύρο Πέγκα θα είναι παρούσες και παρόντες την επόμενη μέρα στο δημοτικό συμβούλιο. Θα ασκήσουν εποικοδομητική  αντιπολίτευση προς όφελος της πόλης και των Θεσσαλονικέων.

Ραντεβού στο δημοτικό συμβούλιο!

Spread the love!