Η “Θεσσαλονίκη Για Όλους” στηρίζει και συμμετέχει στο “GreenWave Festival”

Διακοσμητικές γραμμές

To «GreenWave Festival» διοργανώνεται για 11η χρονιά φέτος από την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με οργανώσεις, δίκτυα και άτυπες ομάδες της πόλης. Από το 2011 μέχρι σήμερα, η εναλλακτική «πράσινη» γιορτή της Θεσσαλονίκης έρχεται να θέσει στο επίκεντρο ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον, την κοινωνία και την ίδια μας τη ζωή. Ειδικά φέτος το GreenWave Festival είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς πραγματοποιείται υπό τη βαριά σκιά που ρίχνουν στη χώρα μας οι μέγα πυρκαγιές και οι πλημμύρες.

 

Κλιματική κρίση και εξοικονόμηση ενέργειας, οικολογική διαχείριση απορριμμάτων, βιώσιμη κινητικότητα, διαχείριση αστικού πρασίνου και δημόσιοι χώροι, κοινωνική κατοικία, συμμετοχικός σχεδιασμός και προϋπολογισμός, έμφυλη διάσταση στον σχεδιασμό της πόλης. Όλα αυτά τα ζητήματα βρίσκονται στον πυρήνα του προγράμματος της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και θα είναι στις βασικές μας προτεραιότητες ως διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στηρίζουμε ενεργά και συμμετέχουμε με γόνιμο τρόπο σε αυτή την πολύ σημαντική πλατφόρμα διαλόγου. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» συμμετέχουν ως εισηγητές σε όλα τα πάνελ της διοργάνωσης.

 

Συζητάμε, ανταλλάσσουμε απόψεις, αντλούμε ιδέες που αύριο θα υλοποιήσουμε για να γίνει η Θεσσαλονίκη μια πόλη πράσινη και προσβάσιμη, μια πόλη ανθρώπινη. Μια πόλη για όλους.

 

 

Το Greenwave Festival πραγματοποιείται στο δημοτικό πάρκο απέναντι από τη ΧΑΝΘ, την Τετάρτη 13, την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Οι ομιλίες είναι προγραμματισμένες κατά τις ώρες 19:30- 21:30, ενώ οι παράλληλες δράσεις αρχίζουν από τις 18:00 και ολοκληρώνονται με τις συναυλίες στις 22:00.

 

Πληροφορίες: https://greenwavefestival.com/

Με την παράκληση να δημοσιευθεί

 

 

«Θεσσαλονίκη Για Όλους»
Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Πέγκα διεκδικεί την υποστήριξη των δημοτών της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023. Συγκροτήθηκε μέσα από την ανάγκη για δημιουργία μιας συμπεριληπτικής, αξιοβίωτης, σύγχρονης και φιλόξενης πόλης, που θα αποτελεί κόμβο καινοτομίας και αειφορίας. Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 126, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι προσβάσιμο για τα άτομα με κινητική αναπηρία και στην είσοδο υπάρχει ειδική πινακίδα με γραφή braille για τα άτομα με οπτική αναπηρία, έτσι ώστε να έχουν ισότιμη πρόσβαση όλες και όλοι.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τ: 2310277081 Ε: thessalonikigiaolous@gmail.com

Spread the love!