Σε Ξηροκρήνη και Παναγία Φανερωμένη ο Σπύρος Πέγκας – «Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν δήμαρχο που θα νοιάζεται και θα φροντίζει για τις ανάγκες των δημοτών κάθε γειτονιάς»

Διακοσμητικές γραμμές

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», Σπύρος Πέγκας συνεχίζει τις επισκέψεις του σε γειτονιές του δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», επισκέφθηκε περιοχές της Β’ Δημοτικής Κοινότητας και συγκεκριμένα, τις γειτονιές της Ξηροκρήνης και της Παναγίας Φανερωμένης.

Ο Σπύρος Πέγκας συνομίλησε με κατοίκους, οι οποίοι δηλώνουν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τη νυν διοίκηση του δήμου, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπως χαρακτηριστικά λένε, τους έχει ξεχάσει. Ο φωτισμός στους δρόμους είναι ανεπαρκής και κανείς δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με τις συγκεκριμένες περιοχές και τις ανάγκες των πολιτών της. Η απογοήτευση είναι μεγάλη και για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Καθημερινά, δίνουν μάχη για να επιβιώσουν κόντρα σε αντίξοες συνθήκες ενώ η στάση της διοίκησης παραμένει αδιάφορη.

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας τόνισε τα εξής: «Επιστροφή στις γειτονιές της Ξηροκρήνης και της Παναγίας Φανερωμένης, εδώ όπου πριν χρόνια με πολύ προσπάθεια και κόπο καταφέραμε μεταξύ άλλων να αναζωογονήσουμε την παιδική βιβλιοθήκη και να αυξήσουμε την τουριστική εισροή αξιοποιώντας μικρές επιχειρήσεις με σπουδαίο γαστρονομικό αποτύπωμα. Σήμερα, συνάντησα κατοίκους που μου είπαν πόσο διαφορετική ήταν η ζωή τους πριν από 6-7 χρόνια. Τώρα είναι ξεχασμένοι από τη διοίκηση του δήμου. Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Για τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται σε αυτές τις περιοχές, είναι δύσκολη η μετακίνηση προς το κέντρο της πόλης, χρειάζεται να πάρουν δύο λεωφορεία. Είναι αναγκαία η καλύτερη σύνδεση με το κέντρο, έτσι ώστε τα συγκεκριμένα σημεία να γίνουν προσιτά και για τους φοιτητές αλλά και για τους τουρίστες. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν δήμαρχο που θα φροντίζει για τα αυτονόητα: καθαριότητα, φωτισμό, ασφάλεια και μετακίνηση. Έναν δήμαρχο που θα νοιαστεί ουσιαστικά και θα στρέψει  το βλέμμα του στον πολίτη και στην επίλυση των βασικών αναγκών του, προκειμένου να βελτιωθεί σημαντικά η καθημερινότητά του και η ποιότητα ζωής του».

Με την παράκληση να δημοσιευθεί

 

 

«Θεσσαλονίκη Για Όλους»
 Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Πέγκα διεκδικεί την υποστήριξη των δημοτών της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023. Συγκροτήθηκε μέσα από την ανάγκη για δημιουργία μιας συμπεριληπτικής, αξιοβίωτης, σύγχρονης και φιλόξενης πόλης, που θα αποτελεί κόμβο καινοτομίας και αειφορίας. Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 126, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι προσβάσιμο για τα άτομα με κινητική αναπηρία και στην είσοδο υπάρχει ειδική πινακίδα με γραφή braille για τα άτομα με οπτική αναπηρία, έτσι ώστε να έχουν ισότιμη πρόσβαση όλες και όλοι.

Περισσότερες πληροφορίες:
  Τ: 2310277081 Ε: thessalonikigiaolous@gmail.com

Spread the love!