Υποψήφιοι

Αναγνωστάρας, Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστάρας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο. Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος MSc «Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής», MSc «Sports Animation» και υποψήφιος Διδάκτωρ Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως ναυαγοσώστης, προπονητής κολύμβησης στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού της Γ.Γ.Α., προπονητής Θαλασσίου Σκι και ιδιοκτήτης επιχείρησης θαλασσίων μέσων αναψυχής, εκπαιδευτής στα Ι.Ε.Κ. 

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το τουρισμό και είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας που ειδικεύεται στη προώθηση ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, ιδιοκτήτης επιχειρησης θαλασσίων μέσων αναψυχής και επιστημονικός συνεργάτης του εργαστηρίου Αθλητιατρικής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. 

Το 2019 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό “Πολιτικό Ανανεωτικό Ρεύμα Ευθύνης και Αξιοκρατίας”. 

Η ενασχόληση με τα κοινά ξεκινάει με τις μαθητικές κινητοποιήσεις το 1999 κατά του νόμου Αρσένη όπου και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου για τη δράση του. Συμμετείχε και στο Ευρωκοινοβούλιο Νέων. 

Στα φοιτητικά χρόνια διατέλεσε πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Τ.Ε.Φ.Α.Α. και μέλος σε πολλά διοικητικά όργανα του Πανεπιστημίου. 

Επίσης, διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και υποψήφιων διδακτόρων του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Γ.Γ.Α. Θεσσαλονίκης, μέλος του Α.Σ. ΑΡΗ και διάφορων αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων. 

Είναι μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος.Υπήρξε υδατοσφαιριστής του Ηρακλή και της ΚΟ.Ε.Θ, αθλητής μαραθώνιας κολύμβησης και ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης του Ν.Ο.Θ.

SHARE THIS: