Υποψήφιοι

Σέβα, Άννα

Γιατρός

Ονομάζομαι  ΣΕΒΑ ΑΝΝΑ. 

Είμαι  ιατρός  με τίτλο ειδικότητας  ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. Γεννήθηκα το 1968, του Γεωργίου και της Αντιγόνης , με καταγωγή από  Μοσχόπολη  Κοριτσάς. Μου απονεμήθηκε ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΔΗΚΟΤΙΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟ2001 κατόπιν ειδίκευσης στο Γ.Π.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Διορίστηκα το 2002 ως Επιμελήτρια Γενικής  Ιατρικής  του κλάδου ιατρών  Ε .Σ .Υ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  νομού Θεσσαλονίκης οπού υπηρετώ έως και σήμερα.

-Είμαι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών

-1997-1999 έλαβα το πρώτο μεταπτυχιακό στη επείγουσα Νοσοκομειακή ιατρική,

 – 2002-2005 έλαβα το δεύτερο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη << ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ>> από το Tμήμα  Iατρικής  Σχολής  Επιστημών  Υγείας Α.Π.Θ  με βαθμό «λίαν καλώς»

Διαθέτω γνώσεις και εμπειρία των 22 χρόνων χάριν στην συνεχιζόμενη εργασία στη Π.Φ.Υ και εκπαίδευση μου στην αντιμετώπιση χρόνιων και επειγόντων περιστατικών .

Το 2018 μου απονεμήθηκε βαθμός Διευθύντριας γενικής ιατρικής, βαθμό που υπηρετώ έως και σήμερα.

Κατά το διάστημα αυτό έχω  συλλογή  με πλούσιο ερευνητικό έργο με δημοσιευμένες εργασίες σε ιατρικά  συμπόσια η συνέδρια εσωτερικού και εξωτερικού.

-Είμαι μέλος της ομάδας μελέτης  θεραπευτικής εκπαίδευσης  για την διαχείριση του διαβήτη.

-είμαι μέλος του δικτύου εκπαίδευσης και έρευνας στην Π.Φ.Υ και στη γενική ιατρική του Α.Π.Θ ΓΙΑ τους προπτυχιακούς φοιτητές ιατρικής Α.Π.Θ

-Είμαι μέλος του δικτύου ΤΙΤΑΝ GREECE&CIPROYS για την διαχείριση χρήσης καπνού στη Π.Φ.Υ

-Είμαι μέλος  της  ευρωπαϊκής  και  παγκόσμιας οργάνωσης των ακαδημιών των γενικών ιατρών.

Είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά.

Τέλος η  αγάπη για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ  και την γειτονία μου, η ανησυχία για την αυξανόμενη ανάγκη  προοπτικής νέων σχεδίων και πολιτικών στην τοπική αυτοδιοίκηση με οδηγούν στην ενεργό συμμέτοχη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

SHARE THIS: