Υποψήφιοι

Παύλου, Σοφία-Ελένη

Λογίστρια, Φοροτεχνικός 

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Είμαι απόφοιτη του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών (Α.Τ.Ε.Ι.Θ). Παράλληλα με τις σπουδές μου, φοίτησα και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Δραματικής Σχολής. Ως λογίστρια-φοροτεχνικός διατηρούσα λογιστικό γραφείο για περισσότερα από 25 χρόνια στην Τριανδρία.

Η πολυετής δράση μου με τα κοινά αποτυπώνεται στη συμμετοχή μου: σε Σχολικές επιτροπές (Πρόεδρος), στον Α΄ Κρατικό Παιδικό Σταθμό (Αντιπρόεδρος) και στη Δημοτική Επιχείρηση (Αντιπρόεδρος) στον Δήμο Τριανδρίας καθώς και στις ανθρωποκεντρικές ομάδες, όπως Πυξίδα και Ομάδα Εθελοντών Τριανδρίας (Συντονίστρια) 

Εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος (2010-2018) στην Ενότητα Τριανδρίας με την παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» με Δήμαρχο τον Γιάννη Μπουτάρη. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου διετέλεσα: Αντιπρόεδρος, Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής στην Ενότητα Τριανδρίας, μέλος Δ.Σ. του Κ.Α.Π.Η και του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και μέλος Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών διαφορών Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρώτιστο μέλημά μου είναι πάντοτε η προσφορά προς τους συμπολίτες μας και η βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνδημοτών. Κατεβαίνω υποψήφια με την παράταξη «Θεσσαλονίκη για όλους» με υποψήφιο τον Σπύρο Πέγκα γιατί τον εκτιμώ και του έχω εμπιστοσύνη τόσο για την εργατικότητα όσο και για το ανοιχτό μυαλό του που θα δώσει φως πάλι στην πόλη μας όπως το έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης.SHARE THIS: