Υποψήφιοι

Δαγδιλέλης, Βασίλειος

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας μου ήταν Μικρασιάτης και η μητέρα μου Αιγυπτιώτισσα από την Αλεξάνδρεια. Ο δικός της πατέρας ήταν Έλληνας Βλάχος από τη Βόρεια Ήπειρο. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Μποντίλα και έχω δυο παιδιά, την Ιωάννα και το Μανώλη.

Σπούδασα Μαθηματικά στη Θεσσαλονίκη και έκανα Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Γαλλία (Πανεπιστήμιο της Grenoble). Πήρα Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Εργάστηκα ως Καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 16 χρόνια και μετά μεταπήδησα στο Πανεπιστήμιο (Α.Π.Θ. και Μακεδονίας)  για άλλα 22 χρόνια, με αντικείμενο τους Η.Υ. και την Εκπαίδευση, φτάνοντας ως τη βαθμίδα του Καθηγητή. Σήμερα έχω αφυπηρετήσει, αλλά εξακολουθώ να κάνω μαθήματα σε ένα Μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (χωρίς μισθό).

Με τα κοινά ασχολούμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια, συνδικαλιζόμενος είτε ως σπουδαστής είτε ως εργαζόμενος.

Κατεβαίνω ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Τριανδρία με το συνδυασμό του Σπύρου Πέγκα «Θεσσαλονίκη για όλους», γιατί ο Σπύρος Πέγκας είναι, κατά τη γνώμη μου, ο πιο κατάλληλος για τη Δημαρχία της Θεσσαλονίκης, όπως απέδειξε κατά τις προηγούμενες θητείες του ως Αντιδήμαρχος. Εάν εκλεγώ, θα προσπαθήσω να συμβάλω με όποιον τρόπο μπορώ στην επίλυση των προβλημάτων της Τριανδρίας.

SHARE THIS: