Υποψήφιοι

Ελεμένογλου, Σταύρος

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, είμαι 56 ετών, παντρεμένος με την Χρυσάνθη Κατσάπα και έχουμε δύο παιδιά 25 και 22 ετών τα οποία φοιτούν σε ΠΑΜΑΚ και ΑΠΘ. 

       Είμαι Διπλωματούχος του Τμήματος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ (1991) και κάτοχος Master of Business Administration (ΜΒΑ) του University of Sheffield (2001).

       Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός πυροβολικού. 

       Εργάστηκα στις Τράπεζες Εμπορική και Alpha ως μηχανικός – τεχνικός σύμβουλος και ως στέλεχος στον τομέα των επιχειρήσεων από το 1988 έως το 2021 που αποχώρησα. Έκτοτε δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός σύμβουλος επιχειρήσεων. Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) και του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε.). 

       Στην ενασχόληση μου με τα κοινά περιλαμβάνεται η εκλογή μου επί σειρά ετών στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας, στο συμβούλιο συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σχολικής μονάδας, στη διαχειριστική επιτροπή οικοδομής στο κέντρο της πόλης και συμμετοχή ως μέλος σε αθλητικά σωματεία. 

       Σκοπός της συμμετοχής μου στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» είναι να συνεισφέρω με την επαγγελματική μου εμπειρία και γνώση για μια πόλη που σέβεται την πλούσια ιστορία της, αγωνίζεται για την δύσκολη καθημερινότητά της και σχεδιάζει το μέλλον της.

 

SHARE THIS: