Υποψήφιοι

Κοσκινάς, Σπύρος

Ο Σπύρος Κοσκινάς , τελείωσε το 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τμήματος πολιτικών μηχανικών.
Στο ξεκίνημα της καριέρας του, ειδικεύτηκε στον τομέα της κατασκευής δημοσίων έργων, υπήρξε στέλεχος μεγάλης εργοληπτικής εταιρείας και έχει Γ’ τάξης εργοληπτικό πτυχίο. Από το 1994 έχει δική του εμπορική εταιρεία, με την επωνυμία ΘΕΣΠΙΣ ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ποτών, αναψυκτικών και μπίρας, στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και η οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών του κλάδου των ποτών.
Έχει δυο παιδιά. Τον Γιάννη, Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο και τον Τάτση,  Βιοχημικό-Μικροβιολόγο .
Είναι  Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Κηπούπολης Ν.751 , που αριθμεί περισσότερα από 1.100 μέλη. Είναι γιος του συνδικαλιστή Τάτση Κοσκινά, ο οποίος υπήρξε, για παραπάνω από εικοσιπενταετία πρόεδρος  του σωματείου Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης και προαστίων, Ά Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας βιοτεχνικών σωματείων Ελλάδας.
Ο ίδιος θεωρεί, ότι έχει πλέον την ωριμότητα και τον χρόνο, να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης, και να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις , στην πραγματοποίηση του ονείρου όλων των Θεσσαλονικέων, να γίνει δηλαδή η πόλη μας πραγματική πρωτεύουσα και το στολίδι των Βαλκανίων.

SHARE THIS: