Υποψήφιοι

Πανιός Αθανάσιος

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής
Προπονητής Ποδοσφαίρου, Ανώτατη Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου Σερβίας

Ο Θανάσης Πανιός γεννήθηκε στη Δράμα το 1964 στα δέκα του χρόνια εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Ελβετία και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στην Κάτω Τούμπα.

Έχει διατελέσει προπονητής ποδοσφαίρου ακαδημιών παίδων, εφήβων και αντρών με σημαντική προσφορά, όπως και σε άλλα αθλήματα. Είναι ιδρυτής της ακαδημίας ποδοσφαίρου Ήλιος. Ως γυμναστής υπηρέτησε σε ιδιωτικές σχολές επαγγελματικής εκπαίδευσης, στη δημόσια πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σχολεία ΑΜΕΑ, σε αθλητικά προγράμματα Δήμων και ήταν εθελοντής γυμναστής στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών.

Μέχρι πρόσφατα διατηρούσε πρακτορείο ΟΠΑΠ (προβλήτα Α ́- Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

Είναι ιδρυτικό, ενεργό μέλος της Ομάδας Αλληλεγγύης Πρακτόρων ΟΠΑΠ.

Στα κοινά συμμετέχει από τα φοιτητικά του χρόνια σε οργανωμένες δράσεις της φοιτητικής κοινότητας.

Υπήρξε εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης το 2002 και επίτιμο μέλος μέχρι σήμερα. Είχε ανεξάρτητη συνδικαλιστική δράση στα κοινά της Ένωσης Πρακτόρων ΟΠΑΠ Α.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση-ξεπούλημα του δημόσιου ΟΠΑΠ, συμβάλλοντας στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων 5000 πρακτορείων. Ιδρυτικό ενεργό μέλος της ΠΕΠΠΠΕ Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης το 2017.

Η πολιτική του διαδρομή ξεκινά με τα Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα ως ιδρυτικό μέλος στο πλευρό του Μιχάλη Χαραλαμπίδη και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές 2019 με τα Λιοντάρια.

Είναι ιδρυτικό μέλος στον πολιτικό συνασπισμό Ελληνική Ανατροπή, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου.

Συντάσσεται με τον Σπύρο Πέγκα και τη Θεσσαλονίκη Για Όλους γιατί οι συνεργασίες με εμπνευσμένους ανθρώπους, πολίτες της Θεσσαλονίκης, με όραμα, γνώση και όρεξη για δουλειά είναι απαραίτητη για να δούμε την πόλη μας να προοδεύει, να εξελίσσεται, να απολαμβάνουν οι κάτοικοί και δημότες της, σε κάθε γωνιά της, την καθημερινότητα που τους αξίζει.

SHARE THIS: