Υποψήφιοι

Παπανέστορος, Θεόδωρος

Στέλεχος marketing και επικοινωνίας

Είμαι ο Θοδωρής Παπανέστορος. Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός.

Τελείωσα το ιστορικό 5ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια σπούδασα Marketing και Επικοινωνία στην Αθήνα σε προπτυχιακό και το Λονδίνο σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας μου ακολούθησαν και τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής μου καριέρας στην οικογενειακή επιχείρηση των καταστημάτων franchise της Neoset στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχιστούν στα κεντρικά της εταιρείας στην Αθήνα, στο τμήμα marketing.

Εκεί, η επαφή μου με τον κόσμο των πολυεθνικών διαφημιστικών εταιρειών και η συνειδητοποίηση της μεγάλης αξίας που έχει το «σωστό branding» με ώθησαν στο να μεταπηδήσω στον κλάδο της διαφήμισης, όπου και παρέμεινα για περίπου άλλα 8 χρόνια εργαζόμενος στο κομμάτι της στρατηγικής επικοινωνίας πολυεθνικών, αλλά και μεγάλων ελληνικών brands, στις εταιρίες TBWA\Athens, Lowe Athens (σημερινή MullenLowe), αλλά και στην ιδιαίτερα δημιουργική και πολυβραβευμένη UpSet.

Το Δεκέμβριο του 2006 η γέννηση του γιου μας Σοφοκλή κάνει τη σύζυγό μου Ελένη Αμπατζίδου και εμένα να αλλάξουμε «κοσμοθεωρία» και να επισπεύσουμε την πολυπόθητη επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, ο Σεπτέμβριος του 2007 με βρίσκει στο Κολλέγιο Ανατόλια. Ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό οργανισμό, με συνεχή προσφορά στο χώρο της μάθησης από το 1886. Από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή Marketing, για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης του οργανισμού, έχω την χαρά να έρχομαι καθημερινά σε επαφή με γονείς, παιδιά, νέους, ανθρώπους των επιστημών, αλλά και των επιχειρήσεων, που ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά και να πετυχαίνουν σπουδαίους στόχους.

Αυτή η πίστη στην προσωπική αξία κάθε ατόμου και η πεποίθηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει προσωπική ευημερία, έξω από την κοινωνική, με ώθησε στην απόφαση να συμμετάσχω ενεργά σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Θεσσαλονίκη για όλους” συμπορευόμενος με τον Σπύρο Πέγκα.

Για να μπορέσουμε να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη μας την πόλη που μας αξίζει.

Μια πόλη, για όλους!SHARE THIS: