Υποψήφιοι

Στριλιγκάς, Παναγιώτης

Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το 31ο ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Σπούδασα Οικονομικές επιστήμες στο ΑΠΘ, και ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα Χρηματοοικονομικά (Παν.Μακ.) και στα Logistics (ΑΠΘ). Είμαι Yπ. Διδάκτωρ του ΑΠΘ.

Εργάζομαι ως σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδίκευση στη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων. Έχω συμμετάσχει σε υλοποιήσεις έργων του ΕΣΠΑ, του Αναπτυξιακού Νόμου και του Ταμείου Ανάκαμψης και Aνθεκτικότητας. Έχω υποστηρίξει πολλούς νέους και νέες επιχειρηματίες για να χρηματοδοτηθούν από προγράμματα επιδοτήσεων, δημιουργώντας βιώσιμες επιχειρήσεις. Επιπλέον, παρέχω δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανέργους και οικονομικά ευάλωτους νέους της πόλης με σκοπό τον επιχειρηματικό τους προσανατολισμό.

Συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην κίνηση «Θεσσαλονίκη για όλους» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πέγκα. Το επιδραστικό του έργο τα προηγούμενα χρόνια στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης εφάπτεται απόλυτα με τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως τον αντιλαμβάνομαι: αυταπόδεικτες πράξεις και απτά αποτελέσματα για μία σύγχρονη και βιώσιμη πόλη. Η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του 2023 επιβεβαιώνει τη βούλησή μου για ένα αστικό περιβάλλον με σεβασμό προς τον πολίτη.

SHARE THIS: